Dolandırıcı linke basmamama rağmen hesabım çalınabilir mi?

Tamamdır teşekkürler cevaplarınız için. Forumda linke vs. tıklamadan bazı bilgilerinin ifşalandığını söyleyen kişiler vardı ben de emin olmak için sorayım dedim.

Hocam arkadaş mesajı sildi ben istemeyince. Neden istemiştiniz?
Domainini kontrol etmek amaçlı , ama hiç kimse bedava kozmetik vermez. Engelleyip geçmeniz iyi olmuş.

Tamamdır teşekkürler cevaplarınız için. Forumda linke vs. tıklamadan bazı bilgilerinin ifşalandığını söyleyen kişiler vardı ben de emin olmak için sorayım dedim.

Hocam şimdi izleyemeyeceğim akşam izleyebilirim ancak, konu ne?

Hocam linki silmiş ise kesinlikle bir iş vardır içinde zaten, phishing linki olup olmadığını anlayabilirdik. Ayrıca hangi oyunda oldu bu olay?

Hocam şimdi izleyemeyeceğim akşam izleyebilirim ancak, konu ne?

Discord'da ban sebebi galiba zaten o yüzden silmiştir mesajı.
Baktığında hesabı çalınan insanların banlandığını veya hesabının silindiğini görebilirsiniz.

Hiçbir şey olmaz engelle gitsin. Hesabını çalabilecek kişi alabilirse birçok yöntemle alabilir zaten linke gerek kalmaz. Bence engelle geç hayatına devam et problem yok :)

Birçok yöntemle alabilir derken? Kullanmasını bilen bir insanın hiçbir şeyi çalınamaz zarar verilemez firma veri satmıyorsa bu açık ve nettir.

Birçok yöntemle alabilir derken? Kullanmasını bilen bir insanın hiçbir şeyi çalınamaz zarar verilemez firma veri satmıyorsa bu açık ve nettir.
Bir çok neden derken yani örnek veriyorum e devlet bile hacklenip kimlik bilgilerimiz alındı ? şimdi dediğine göre devlet mi sattı kimliklerimizi karşında sağlam birisi varsa eğer bir şekilde bilgilerine ulaşır demek istiyorum . Şuan senin durumunda korkacak endişelenecek yada olumsuz bir durum yok engeli at geç

Minecraft oynuyordum hocam Hypixel'de.

Bende Hypixel oynuyorum ve Amerikan'ların attığı hiçbir şeye basmayın saçma sapan jumscare çıkıyor genelde.

Birçok neden derken yani örnek veriyorum e-Devlet bile hacklenip kimlik bilgilerimiz alındı? Şimdi dediğine göre devlet mi sattı kimliklerimizi karşında sağlam birisi varsa eğer bir şekilde bilgilerine ulaşır demek istiyorum. Şu an senin durumunda korkacak endişelenecek ya da olumsuz bir durum yok engeli at geç.

Keylogger yemişsindir mailinde 2ad yoktur o yüzden çalınmıştır zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı