Dolandirici olma ihtimali olan link basarsak ne olur?

Ranikoji

Yoctopat
Daha fazla  
Konuyu nereye acacagimi bulamadim kusura bakmayin yanlış yere acmis isem.

steamcomuniry.com adlı.

Bu linke tikladik yanlislikla bir sorun cikar mi? VirusTotal yaptığım zaman bayağı bir sorunlu link cikti (malware ve phishing uyarilari verdi cok sayida).

Linke girdikten sonra herhangi bir site acilmadi, zaten elim temas etti linke hiçbir sifre/bilgi girmedim. Basima gelebilecek seyler var mıdır? Yardimci olan ve olmaya calisan herkese cok teşekkür ederim^^

steamcomuniry.com adlı.

Bu linke tikladik yanlislikla bir sorun cikar mi? VirusTotal yaptığım zaman bayağı bir sorunlu link cikti (malware ve phishing uyarilari verdi cok sayida).

Linke girdikten sonra herhangi bir site acilmadi, zaten elim temas etti linke hiçbir sifre/bilgi girmedim. Basima gelebilecek seyler var mıdır? Yardimci olan ve olmaya calisan herkese cok teşekkür ederim^^

Discord Steam gibi durumlarda link güvenilir değilse ve bastıysanız virüs bulaşma ya da dolandırıcılık ihtimali çok yüksek Steam bir şeyler yaptılar diyorlardı fakat Discord bu sorunu hala çözemedi

steamcomuniry.com adlı.

Çerezleri temizle.

Discord uzerinden gelmisti link, fakat site acilmadi zaten ve herhangi bir bilgi vermedim.

Bilgi vermenize gerek yok attığı link neye göre yazılımsa onu çalar bir ara bu Roblox'da al sat yapan biri olarak Roblox linki gönderiyolardı tıklayınca Roblox hesabını çalıyorlardı belki dolandırıcı değildir bilemeyiz

Siteye tıklayıp hiçbir yere tıklamadan, bilgi veya şifre girmeden, indirme yapmadan pencereyi kapatırsan büyük ihtimalle bir şey olmaz.
Yok hayir hicbir bilgi girmedim.
Bir ara sahte linkyollayıp DC'de milletin hesabının kontrolünü ele geçiriyorlardı. Steam gift adıyla.
evet biliyorum zaten sikayet edecektim linki mesaja basili tutarken basmis bulundum, mobile den..
Çerezleri temizle.
gizli sekmeden girdim herhangi bir cerez almam diye tahmin ediyorum, + discord girmek icin vpn de acikti.
Yine de bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir gezginlerde bir tane web dosyası temizleyen antivirüs vardı ismi aklıma gelmiyor o işinizi görebilir.
telefon uzerinden hocam ya..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı