Dolandırıldım, nasıl paramı geri alırım?

Söylendiği gibi vallaha ne sözleşme ne resmi bir şey üstüne soğuk su içmekten başka da seçenek kalmamış. Ama 35tl de çok kafaya takılmaz bence.
500. söyleyişim anlamıyorsunuz galiba. Ben paranın miktarında değilim 35 lira 1 öğün yemek parası. Ama işte aylardır emek verdiğin bir şeyden kazandığın ilk para olunca gururuna dokunuyor.
Beyler bugün bayağı bir olay döndü. Bana ulaş diyen ağabeyin de desteğiyle şimdi hem paramı aldım hem de reklamımı yapacak çocuk karantina bitene kadar.
 
Son düzenleme:
Bir Instagram sayfasına reklam için para verdim. Para önemli değil aslında 35 TL bir şey. Ama vurucu kısmı şarkı işinden kazandığım ilk para ve kitle genişlesin diye haliyle reklam verdim. Vermek istedim yani. Verdiğim şahısa parayı attım ama reklamımı yapmadı. Yapmasını söyledim beni engelledi. Şimdi elimdeki tek şey onun İninal barkod numarası. Ne yapabilirim?
Hukuki uyuşmazlıklarda bir avukattan yardım almak tabi ki evladır. Ancak avukat ile birlikte dava açılma zorunluluğu yoktur. (Bu konuda arkadaşlar, size yanlış bilgi aktarmışlar)
İninal barkod numarasını daha önce kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. Bu numara ile bankadan kişinin ismine, adresine ulaşılabilir mi bilmiyorum. Bu numara ile birlikte bunu kullanan kişinin bilgilerine bir banka aracılığıyla ulaşılabilecek (ulaşacak olan C. Savcılığıdır) ise parayı yolladığınıza dair dekont ile İnstagramda veya nerede anlaştıysanız oradaki konuşmaların bir kopyasını diğer delilleriniz ile birlikte Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
 
@KopuQlavye Allah'a şükür. Nasıl geri alabildin dostum?
Sayfayı 2 admin yönetiyormuş. 2. admine ulaştım ve paramı geri vermezse sayfayı spam yağmuruna tutup kapanma eşiğine getireceğimi söyledim. Umursamadı. Ben de icraate başladım 1 saat içinde 3 bin civarı spam attık sayfaya. Ciddiyetimizi farketmiş olacak ki beni dolandıran çocuğun numarasını verdi. Ben de çocuğu arayıp paramı vermezse CİMER gibi otoritelere başvuracağımı söyledim. O da ciddiye almadı. Telefon numarasının sahibini bulan uygulamalardan birini kullandım ve numaranın asıl sahibini buldum. Çocuğa ismi söylediğimde ufaktan geri vites yapmaya başladı. En sonunda paramı aldım.
 
Sayfayı 2 admin yönetiyormuş. 2. admine ulaştım ve paramı geri vermezse sayfayı spam yağmuruna tutup kapanma eşiğine getireceğimi söyledim. Umursamadı. Ben de icraate başladım 1 saat içinde 3 bin civarı spam attık sayfaya. Ciddiyetimizi fark etmiş olacak ki beni dolandıran çocuğun numarasını verdi. Ben de çocuğu arayıp paramı vermezse CİMER gibi otoritelere başvuracağımı söyledim. O da ciddiye almadı. Telefon numarasının sahibini bulan uygulamalardan birini kullandım ve numaranın asıl sahibini buldum. Çocuğa ismi söylediğimde ufaktan geri vites yapmaya başladı. En sonunda paramı aldım.

Reis senden korkulur isim ne dinleyelim seni de?
 
Sayfayı 2 admin yönetiyormuş. 2. admine ulaştım ve paramı geri vermezse sayfayı spam yağmuruna tutup kapanma eşiğine getireceğimi söyledim. Umursamadı. Ben de icraate başladım 1 saat içinde 3 bin civarı spam attık sayfaya. Ciddiyetimizi fark etmiş olacak ki beni dolandıran çocuğun numarasını verdi. Ben de çocuğu arayıp paramı vermezse cimer gibi otoritelere başvuracağımı söyledim. O da ciddiye almadı. Telefon numarasının sahibini bulan uygulamalardan birini kullandım ve numaranın asıl sahibini buldum. Çocuğa ismi söylediğimde ufaktan geri vites yapmaya başladı. En sonunda paramı aldım.

Helal olsun başkan tebrik ediyorum. Senden ricam o numaradan isim bulma programını söyler misin bana da çok lazım.
 

Geri
Yukarı