Dolandırıldım ne yapmalıyım?

Bir soğuk su için hocam fakat para atma nedeninizi anlamadın sevgili olmak için mi para attınız?

Dosya Ekleri

• download.jpg
    download.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba, birisi tarafından başta 150 sonrasında 500 TL dolandırıldım kendisini kız olarak tanıttı bende kandım innal diye bir kart aldırdı ve paraları oradan attım WhatsApp'tan konuştuk falan kendini kız olarak tanıttı ve şu an iletişimi kesti erkek olduğunu düşünüyorum ama emin değilim parayı benden aldıktan sonra başkası var hayatımda diyerek benden ayrıldı galiba kandırdı beni avukata falan başvurabilir miyim?
Elde etmek istediğiniz fotoğraf yada herhangi bir şey internette mevcut hocam. Nedenini bilemesekte geçmiş olsun. Dava açsanız bile uğraşması gitmesi gelmesi başınızı baya ağrıtır gibi yine de parayı kurtarma şansınız var.

Buraya bu konuyu açabilecek kadar bilinciniz yerinde ve bu numarayı yediyseniz geçmiş olsun. Bir de mesajı okurken kız olarak tanıttı dediğinizi gördüğüm gibi üzülme duygusu koşarak uzaklaştı içimden.

Şimdi buradan duyar kasacak arkadaşlara sesleniyorum. Bir insanı tanımadan, görüşmeden, bir şeyler paylaşmadan sizden para istiyorsa ve siz de istediğini yapıyorsanız, kusura bakmayın en yakın arkadaşım dahi olsa üzülmem. Müstehak derdim ama demiyorum.
kanmazdım normalde böyle şeylere ama basbaya telefonda konultuk falan sesi kızdı fotoğraflarıda fake değildi bence

Hocam geçmiş olsun. Bu devirde herkesin başına gelebilir bu tür olaylar. Bir avukat tutup savcılığa şikayette bulunun. Veya bir karakola başvurun. Yalnız polisler sana yardımcı olur ama iyi bir de dalga geçerler. Tekrardan geçmiş olsun.
peki kandıran gerçekten kız değilse ne ceza alır ben buna 650 tl attım ya bana daha fazla bi geliri olur mu yada hapse düşer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı