Dolandırıldım, ne yapmalıyım?

Böyle insanları anlamıyorum insanları dolandırdıkları için ahirette çekecekleri cezaları hiç düşünmüyorlar mı acaba? Kesinlikle dava açın süründürün o dolandırıcıyı dolandırmak neymiş görsün.

Mesela hocam siz 3K para istiyorum yoksa davadan çekilmeyeceğim gibi şeyler söylerseniz tehdit etti diye o size dava açmasın. Belki böyle bir durum olmayabilir ama aklıma geldi söylemek istedim.

Böyle birisinden polis olmasın. 2 gün sonra yaptığını unutur görevini kötüye kullanabilir. Umarım başka birinin profili değildir. Böylelerini affede affede herkes dolandırıcı olur. Böyleleri yapar yapar sonra yakalandığında parayı atar gider başka kulvarda dener yakalanmayana kadar

Hocam direkt "mahkemede görüşürüz polis bey" desenize. Adama bak ya ayıp ayıp. Peki attığı kimlik kendisinin miymiş. Bir de sizin yerinizde olsam kesinlikle davayı geri çekmem. İsterse 10000 TL versin. Böyleleri para verip kurtulacağını düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…