Dolandırılma anım

Fazla kanıtınız yok adama sadece para yollamışsınız, açıklamada bir şey yok, sözleşme, imza vs. olmayan bir işleme takipsizlik verilmesi normal bence.

Gözüm görmüyor yardım edin (!). Geçmiş olsun.

Savcılığa kızıyordum ben ama sanırım savcılık da haklı, düşünsene bu kadar paragraf gibi yazıyı, kaç tane olayı okuyor. Belki de okumuyor bile bilmiyorum üstünkörü geçip ona göre karar veriyor belki, bilemeyeceğim ihtimaller sonsuz bu konuda. Belki o da okumaktan sıkılıyor bir noktadan sonra🫤

Fazla kanıtınız yok adama sadece para yollamışsınız, açıklamada bir şey yok, sözleşme, imza vs. olmayan bir işleme takipsizlik verilmesi normal bence.

Ama şöyle bir sıkıntı var, daha doğrusu elimde şöyle mükemmel bir kanıt var, söylediklerinde haklısın bu konuda evet ama eğer dikkatli okuduysan, kişi diyor ki ben bilgisayarı sincan bölgesinde teslim ettim.

Benim onunla buluşmam için telefonda konuşmuş olman lazım. Biz onunla hiç konuşmadık buluşma yönünde ve ben hiç o bölgeye gitmedim. Ha bunu da nasıl ispatlarsın dersen eğer, arama konumlarından rahatlıkla çıkabilir bu durum. Diğer büyük bir kanıtım da, WhatsApp'ta son mesajında önce laptopbı teslim edip daha sonra parayı teslim aldığını yazmış, dilekçe savunmasında ise ilk önce parayı alıp daha sonra bilgisayarı teslim ettiğini yazmış. Yani burada da kişi kendisiyle çelişmiş.

Diğer bir çelişki de şu, ben niye akşamın bir saatinde parayı ATM'den yatırıyorum neden elden teslim almıyorum mesela. Bu arada uzun uzun yazmak istemedim çünkü uzadıkça sıkıcı oluyor şu detay da var savcılıktan o kişinin konumunun araştırılmasını istemiştim, kişi gerçekten de Ankara'daymış bu arada. Zaten ben o yüzden dedim planlı şekilde yapılmış bu diye.

Bakalım zaman gösterecek olay benim lehime döner mi dönmez mi bilemiyorum şu an.

Geçmiş olsun hocam.
Çok teşekkür ederim

sincan bölgesinde verdiğini iddia etmiş ben de telefon kayıtlarımın araştırılmasını istedim konum olarak
Öncelikle geçmiş olsun.Şunu soracaktım tam olarak konum,saat vs belirtmiş mi ? belirtmedi ise niye belirtmemiş.Siz o saatte ve belirttiği konumda orada bulunmadığınıza dair hiç kanıtınız yok mu?Mesela bindiğiniz belediye otobüsüne bastığınız akbil,İş yerinizdeki imza,yaptığınız bir market alışverişi,bu durumlarda veya geçtiğiniz konumlarda bulunan kamera kaydınız mobese dahil.

Öncelikle geçmiş olsun. Şunu soracaktım tam olarak konum, saat vs belirtmiş mi? Belirtmedi ise niye belirtmemiş. Siz o saatte ve belirttiği konumda orada bulunmadığınıza dair hiç kanıtınız yok mu? Mesela bindiğiniz belediye otobüsüne bastığınız akbil, iş yerinizdeki imza, yaptığınız bir market alışverişi, bu durumlarda veya geçtiğiniz konumlarda bulunan kamera kaydınız mobese dahil.

Güzel bir konuyu yakalamışsın aslında ama kişi dilekçesinde tam şu tarihte sattım diyemiyor çünkü ben öyle bir laptop hiç teslim almadım, kişinin iddia ettiği bir tarih filan da yok bir tarih saat de yok, sadece tarihi bile şey diyor şte şu yılın işte şu aylarında gibisinden yazmış savunmasında. Bakalım yine takipsizliği düşerse bu sefer senin dediğin gibi saat ve tarihi isteyeceğim, en azından iş yerinde olduğumu gösteren kameralar var.

Son düzenleme:
Güzel bir konuyu yakalamışsın aslında ama kişi dilekçesinde tam şu tarihte sattım diyemiyor çünkü ben öyle bilek kitabı hiç teslim almadım, kişinin iddia ettiği bir tarih filan da yok bir tarih saat de yok, sadece tarihi bile şey diyor şte şu yılın işte şu aylarında gibisinden yazmış savunmasında. Bakalım yine takipsizliği düşerse bu sefer senin dediğin gibi saat ve tarihi isteyeceğim, en azından iş yerinde olduğumu gösteren kameralar var.
Buluşmak için sizi bir gün öncesinde ya da aynı gün nerde buluştuğunu haber vermesi gerekir.Size nasıl ulaştığını,hangi tarihte nerde buluştuğunu hatırlamıyor ise ilgili mecranin savcılık izni ile kontrolü için bilgi vermesini vermiyorsa sebebini de sorun.Telefonla konuşma ya da mesaj ile size haber vermesi gerekir bir şekilde ve buluştuğumuzda şuradayim demesi gerekir.Mesaj attığı dakika,tarih sizin kanitiniz olur.Ayrica bayramdan sonra adliyeye gidip dosyaniza ek dilekçe verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı