Dolandırılma anım

Buluşmak için sizi bir gün öncesinde ya da aynı gün nerede buluştuğunu haber vermesi gerekir. Size nasıl ulaştığını, hangi tarihte nerede buluştuğunu hatırlamıyor ise ilgili mecranin savcılık izni ile kontrolü için bilgi vermesini vermiyorsa sebebini de sorun. Telefonla konuşma ya da mesaj ile size haber vermesi gerekir bir şekilde ve buluştuğumuzda şuradayim demesi gerekir. Mesaj attığı dakika, tarih sizin kanitiniz olur. Ayrica bayramdan sonra adliyeye gidip dosyaniza ek dilekçe verebilirsiniz.

Ne yazık ki öyle bir mesaj yok çünkü biz hiç buluşmadık buluşacağız diye de haberleşmedik zaten hiç. Onun iddiasına göre biz buluşmuşuz Sincan'da ben elden teslim almışım parayı da ATM'den yatırmışım ona öyle bir saçmalık var. Fakat yine dilekcem takipsizlik kararı alırsa, senin söylemiş olduklarını ekleyebilirim dilekçeme. Belki bu noktadan onu kıstırmak daha mantıklı gelebilir.

Onun iddiasına göre biz buluşmuşuz Sincan'da ben elden teslim almışım parayı da
Hocam benim anlatmak istediğimi tam anlamıyorsunuz.Ben de bulusmadiginizi yazdığınızin farkındayım.Kişi buluştuğunu ve parayı ATM den aldığını savunmuş ve bunu ispatlamak ile yükümlüdür.Siz de bunu ispatlamak zorunda bırakmak için bayramdan sonra adliyeye gidip dilekcenize ek yaptirin ve kişi benimle buluştuğunu iddia etmiştir fakat tam gün ve saat belirtmemiştir.İddia makamı iddiasını kanıtlamak ile yükümlüdür ve bunun için savciliginiza benimle buluşmak için hangi haberleşme şeklini kullanmış ise ve beni o an nasıl aynı zamanda bulusabilmemiz için aramış ise savciliginiz kişinin telefon ve mesajlaşma kayıtlarını tarafınıza sunmasını rica ederim.İlgili zamanda orada olmadığım etraftaki kamera MOBESE ,iş yerimdeki kamera ve gectigim yerlerdeki kamera ve telefon kayit ve baz istasyonu kayıtlarında mevcut olmaktadır.Tarafiniza arz ederim.De.

Hocam benim anlatmak istediğimi tam anlamıyorsunuz. Ben de bulusmadiginizi yazdığınızin farkındayım. Kişi buluştuğunu ve parayı ATM'den aldığını savunmuş ve bunu ispatlamak ile yükümlüdür. Siz de bunu ispatlamak zorunda bırakmak için bayramdan sonra adliyeye gidip dilekcenize ek yaptirin ve kişi benimle buluştuğunu iddia etmiştir fakat tam gün ve saat belirtmemiştir. İddia makamı iddiasını kanıtlamak ile yükümlüdür ve bunun için savciliginiza benimle buluşmak için hangi haberleşme şeklini kullanmış ise ve beni o an nasıl aynı zamanda bulusabilmemiz için aramış ise savciliginiz kişinin telefon ve mesajlaşma kayıtlarını tarafınıza sunmasını rica ederim. İlgili zamanda orada olmadığım etraftaki kamera mobese, iş yerimdeki kamera ve gectigim yerlerdeki kamera ve telefon kayit ve baz istasyonu kayıtlarında mevcut olmaktadır. Tarafiniza arz ederim.De.

Mantıklı, peki dilekçeye bu şekilde ek yapabiliyor muyuz?

parayı da ATM'den yatırmışım
Ayrıca bunun için hesap hareketi veya dekont sunmasını parayı yatırdığımı iddia ettiği ATM kamera kayıtlarının kontrolünü de rica ederim de.

Mantıklı, peki dilekçeye bu şekilde ek yapabiliyor muyuz?
Dilekçede sınır yok fakat zaman geçirme ve dosya no belirt.Ve Adliye'ye git Karokol'da yapma. Kolay gelsin.

dekont sunmasını
Hesabı kapattım dese bile kapalı hesabın bile 10 senelik kaydını banka tutuyor ve ayrıca en son haberlestiginiz tarih alışveriş zamanı olması gerekir ve baz istasyonu ve kamera kayıtları bunu ispatlamak zorunda ki ispat edemez.

Son düzenleme:
Ayrıca bunun için hesap hareketi veya dekont sunmasını parayı yatırdığımı iddia ettiği ATM kamera kayıtlarının kontrolünü de rica ederim de.

Dilekçede sınır yok fakat zaman geçirme ve dosya no belirt. Ve Adliye'ye git Karokol'da yapma. Kolay gelsin.

Hesabı kapattım dese bile kapalı hesabın bile 10 senelik kaydını banka tutuyor ve ayrıca en son haberlestiginiz tarih alışveriş zamanı olması gerekir ve baz istasyonu ve kamera kayıtları bunu ispatlamak zorunda ki ispat edemez.

ATM üzerinden neden öyle bir kanıt isteyeceğim, onu anlamadım onu şu yüzden soruyorum, ben zaten fişini alıp kanıt dosyasına koymuştum bunu.

Paranın geri kalan kısmını nasıl aldı ben ATM'den aldı sandım.

Bilgisayar 6000 TL idi 2 taksit şeklinde yaptık ilk taksiti olan 3000 TL'yi ATM'den yolladım, 2. taksitini yollamadım. Zaten karşı taraf diyor o paranın karşılığında ben daha düşük özellikte laptop verdim diyor, bu şekilde o paranın üstüne yatmaya çalışıyor o vermiş olduğum 3.000 TL'nin. Benim anlamadığım bu yatırmış olduğum paranın dekontunu ne amaçla isteyeceğim ki, zaten gözükür bankada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı