Dolandırılma hikayenizi anlatın

Bir ara bizde arkadaşlarla gezerken sizin dediğiniz gibi bir adam durdurmuştu. Çok nazik konuşup destek olmak için mama alabilirsiniz demişti. Küçük bir paketine 10-15 lira gibi bir fiyattaydı sanırsam. Arkadaşlar 1 tane falan almıştı bende hayvanları sevdiğimden direk 50 liraya 5 tane almıştım. Şu an bunu okuyunca bir kararsız kaldım bendemi dolandırılmışım acaba...
Olabilir hocam iyi düşünmek lazım ikimize de denk gelenlerler inşallah dolandırıcı değildir.
Ya bana denk gelen dolandırıcı olmasa bile yaptığı çok yanlış başta zaten parayla olduğunu söylese hiç sorun yok.

Sizinki kötü olmuş. Zorla aldırmış bildiğiniz. Bize denk gelen çok tatlı bir adamdı. Ben güvendiğim için yapmıştım ama bu devirde babana bile güvenmiyeceksin. Belkide dolandırıcıydı.

RP alacaktım çok uyguna satan birisi vardı dolandırıcı olacağını düşünüyordum adamdan en düşük fiyatlı paketi aldım parayı gönderdiğim gibi adam hesabı kapadı. Birkaç gün sonra baktım aynı özelliklere sahip yeni hesap açmış millet de yorumlarda yazıyordu.

Daha önceden dolandırıldıysanız, dolandırılma hikayenizi anlatabilirsiniz. En azından bu konuyu okuyanların, o yöntemden haberi olmuş olur.

2 yıl önce falan bir Instagram sayfası vardı 100 TL'ye forma satıyordu 10 tane falan farklı takımların formalarını sipariş verdim aradan 10 gün geçti formalar gelmedi 13. gün paket elime ulaştı içinde sadece 3 forma vardı baskıları yamuktu kalitesizdi 1000 TL'ye 3 tane forma almıştım :d

@BlueAim, Instagram sayfalarına hiçbir şekilde güven olmaz diye her zaman söylerim.

Bir kişi bir kişidir diyerek milletin bilinçlenmesi adına her zaman söylerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı