Dolap güvenilir mi?

Katılım
12 Temmuz 2020
Mesajlar
5.469
Çözümler
25
Yer
Nazilli.
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat'ta gezinmek.
Yakında dolap uzerinden telefon ve chromebook alacagim. Bir sıkıntı cikarir mi acaba? Param Güvende sistemi gibi guvenilir mi?
 
Dolap güvenilir ama satıcı ne kadar güvenilir onu bilemeyiz ürün de bir kusur varsa anlatıldığı gibi değilse iade etme seçeneğiniz vardır.

Sahibindende iade edince Param Güvende bedelini iade etmiyordu bu dolapta var mi peki? Ayrıca Param Güvende de koşulsuz iade hakki vardi saticinin onayi gibi bir şey yoktu. Dolapta bu nasıl isliyor?
 
Öncelikle hatrı sayılır bir sayıda satış yapmış, puanı ve yorumları iyi satıcıları tercih etmelisin. Sipariş ettikten sonra ürün eline ulaşınca 3 gün içinde siparişi onaylıyorsun ve para karşı tarafa geçiyor, 3 gün içinde onaylamazsan otomatik onaylanıyor diye hatırlıyorum. Bu süre zarfında sıkıntı varsa ve satıcı güvenilirse zaten iletişime geçersin, aksi durumlarda Trendyol zaten yardımcı olur. Geçen yaz 9. nesil XBox gamepad aldım ve satıcı yaklaşık 1-2 saat içinde kargoya verdi. Tabii bu süre satıcıya göre değişiyor fakat en geç 1-2 gün sürer. Geldikten sonra 1 gün kadar kullanıp inceledim sona siparişi onayladım. Kısacası doğru satıcıdan alırsan sorunsuz alışveriş gerçekleştirirsin.
 

Geri
Yukarı