Bugün dolap uygulamasında ASUS 4080 gördüm 15.000 TL. Hemen atladım nasıl olur bu fiyata derken yorum yazdım satıcı telefon numarasını paylaştı yardımcı olalım diye ben de meraktan aradım. Neden bu kadar ucuz diye sordum satıcı dedi ki Bulgaristan'dan şirket üzerinden getirdik telefonda dediği şirket bebek ürünleri satan bir firma. Abi nasıl olur peki nasıl satıyorsunuz bu ürünü tonlarca şey anlattı hatta sana ekstra indirim yapacağım dedi. WhatsApp'tan sahte dolap linki yolladı IBAN'a atarsın dedi parayı. Neden uygulamadan alamıyorum da sizin attığınız linkten alıyorum diye söyledim yine tonlarca yalan söyledi işte ben sizin için muhasebe ile görüştüm de özel indirim yaptım da parayı IBAN'a at diye ısrar etmeye devam etti. Ben kabul etmeyince WhatsApp'tan tehdit etmeye başladı seninle uğraşacağım avukatıma vereceğim diye bir sürü şey yazdı. Ben geri adım atmayınca aynı şekil de çalıştığım holdingin avukatlarına vereceğim dedim sizi cevap yazmadı bir daha WhatsApp yazışmalarını da sildi. 1.200 dolar fiyatı olan bir ürün nasıl olur da 15.000 TL olur bunu düşünmüyoruz maalesef. Ucuz görünce atlamamak lazım.