Dolap uygulamasında sıfır diye alınan RX 6600 kullanılmış çıktı

Angelcorpse

Megapat
Yer
İstanbul/Kadıköy
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi. Ben kardeşime bir sistem topluyordum dolap uygulamasından RX 6600 ASUS Dual modelinin sıfırını piyasaya göre biraz uygun gördüm. Neyse siparişi verdim ekran kartı geldi. Ekran kartını antistatik poşetinden çıkardıktan sonra bir de ne göreyim? Ekran kartı görünürde temiz hatta jelatinleri bile yerinde fakat fan yapraklarının altı ve soğutucu blok toz içinde. Ben de satıcıyı arayıp durumu anlattım.
"Bandrolü açılmamış üründü ilk siz açtınız beni artık alakadar etmez iade almıyorum. Ekran kartının faturası sizde onu İncehesap ile konuşun" dedi.

Ben de kartın tozlu yerlerinin resimlerini çekip iade oluşturdum. Haliyle satıcı itirazda bulundu. Şu an dolap ekibi tarafından hala inceleme altında yüklediğim görseller.

Ne yapmamı önerirsiniz? Bana resmen sıfır adı altında kullanılmış ekran kartı satıldı.

Hocam kutuyu ve kargoyu video çekerek açtıysanız iadeniz onaylanır ama diğer türlü zor. Kartın fatura tarihi nedir hocam?
WhatsApp üzerinden konuştuğumuz zaman ağustos ayında aldım dedi. Gönderilen faturanın tarihi 30 Nisan 2022

Bu arada kutuyu video çekerek açtım ama tozları videoyu kapattıktan sonra fark ettim ne yazık ki.

WhatsApp üzerinden konuştuğumuz zaman ağustos ayında aldım dedi. Gönderilen faturanın tarihi 30 Nisan 2022

Bu arada kutuyu video çekerek açtım ama tozları videoyu kapattıktan sonra fark ettim ne yazık ki.
Fatura tarihini ilanda belirttiyse direk sizi haklı bulur dolap. Bandrolü açılmamış ibaresi ilanda yazıyorsa ve videoda açık geldiğini gösterdiyseniz yine direk sizi haklı bulurlar.

Fatura tarihini ilanda belirttiyse direk sizi haklı bulur dolap. Bandrolü açılmamış ibaresi ilanda yazıyorsa ve videoda açık geldiğini gösterdiyseniz yine direk sizi haklı bulurlar.
Fatura tarihi belirtilmemişti. Bandrol kapalıydı ama videoda yakınlaştırıyorum daha önce açılıp tekrar kapandığı belli oluyor.

İade talebim dolap tarafından onaylandı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı