Alış için mi satış için mi? Dolap daha çok komisyon kesiyor diye biliyorum yüksek oranda. İkisinde de güvenli ödeme sistemi var. Dolap da canlı destek var sorun olunca yardımcı oluyorlar.Hangisi daha iyidir? Deneyimlerinizi paylasir misiniz? Birini secmem gerekiyor.
Alim yapacagim.Alış için mi satış için mi? Dolap daha çok komisyon kesiyor diye biliyorum yüksek oranda. İkisinde de güvenli ödeme sistemi var. Dolap da canlı destek var sorun olunca yardımcı oluyorlar.
Ne alacağınıza bağlı. Sahibinden seçerdim param güvende ile istediğin gibi iade edebilirsin.Hangisi daha iyidir? Deneyimlerinizi paylasir misiniz? Birini secmem gerekiyor. Alim yapacagim.
PS2 alacagim.Ne alacağınıza bağlı. Sahibinden seçerdim param güvende ile istediğin gibi iade edebilirsin.
Sahibinden üzerinden alın.PS2 alacagim.
Yani alacağın şey neyse iki platformdan da bak. Çok bi fark yok alacağın şeye göre değişiyor. İkisinde de 24 saat iade hakkın var. Tabi Sahibinden'de elden alma durumu da var.Alim yapacagim.
Sahibindenin param güvende mevzusu daha güvenilir. Hem komisyon vs. daha düşük.Yani alacağın şey neyse iki platformdan da bak. Çok bi fark yok alacağın şeye göre değişiyor. İkisinde de 24 saat iade hakkın var. Tabi Sahibinden'de elden alma durumu da var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.