Dolap'tan ekran kartı alınır mı?

Dostum ben sadece kargoyu açarken video çektim ne olur ne olmaz sonra testleri yaptım bir sorun çıkmadı çıksaydı uygulamadan iade etme talebi oluşturuyosun 10 saniyeni almaz sana barkod yolluyorlar sonra anlaşmalı kargo şubesine gidiyorsun PTT'ya da Yurtiçi Kargo barkodu görevliye göstermen yeterli.

Hocam peki garantili mi aldınız bunda fatura vs alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı ben açıkçası anlattıklarınızı mantıklı buldum sahibinden yasa dolaptan alamya karar verdimde fatura vs alırken dikkat etmem lazım mıdır?

Hocam peki garantili mi aldınız bunda fatura vs alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı ben açıkçası anlattıklarınızı mantıklı buldum sahibinden yasa dolaptan alamya karar verdimde fatura vs alırken dikkat etmem lazım mıdır?

Fatura derken alıcağın ürünün faturasımı.

Ben Van'dan Gtx 1060 6 gb ekran kartı aldım 3750 tl ye dolap uygulamasından halen kullanıyorum karşındaki kişi güvenilir ise alınır
Satıcı güvenilir olmasa da sorun olmaz.
6000 TL'ye 600 TL mi olur?
Hayır 3500 TL üzeri tüm fiyatlarda 200 TL hizmet bedeli alınıyor.
Biz paran iade edilmez gibi bir şey demiş miyiz? Enayi gibi test etmeden alıp kaç gün kargo bekleyip geldikten sonra iade edip kaç gün iade falan mı bekleyeceksin? Diğer arkadaşlar bilgili değil galiba falan demiş bir de helal Connor dahisin :D.
2.el ekran kartı test etmeden ekran kartı alınmaz demişsiniz. Buradan anlaşılan test etmeden alırsanız bir sorun çıkarsa kart elinizde kalır oluyor. Kart uzakta olduğu için sadece satın alıp evine gelince test edebilir bunun dışında ancak satıcının attığı testlere bakabilir ama bu da güvenilir olmayabilir. Yani test etmesi için satın almak zorunda. Eğer bir sorun çıkarsa da en fazla 4-5 gün beklemiş olur bu da "test etmeden 2.el ekran kartı alınmaz" diyecek kadar büyük bir kayıp değil. Ayrıca bu kadar batacak bir şey de söylemedim, neden bu kadar gocundunuz anlamadım.

Hocam ekran kartını PC'ye takmak çok basit, bir çocuk bile yapabilir. YouTube'a yazarak öğrenebilirsiniz.

RAM takmayı biliyorum sadece denemediğim için bu arada işlemciyi de yükselteceğim fan ile işlemciyi çıkartmak kolay mıdır sizce videodan genw bakarımda yani bozulma riski falan takarken veya çıkartırken.

RAM takmayı biliyorum sadece denemediğim için bu arada işlemciyi de yükselteceğim fan ile işlemciyi çıkartmak kolay mıdır sizce videodan genw bakarımda yani bozulma riski falan takarken veya çıkartırken.

Slot açıcaksın RAM'in uzun ve kısa kısımlarını denk getirerek takacaksın slotu kapayacaksın bu kadar.

Fan çıkarmak hayatımda yaptığım en kolay iş. Bebek bile yapar. İşlemci zaten soketi açıyorsun o kendi çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı