Dolar 10 kuruş arttı ve ürünler zam yedi

Evet şaka bir gün. Bu kadar da olmaz dediydim. Bir sitede 779TL'ye dün satılan klavye 800TL olmuş.
Yine başka bir sitede birçok ürüne zamla birlikte, indirime girmesini beklediğim klavye 673TL'den 688TL olmuş.
Yazıklar olsun size! Dolar 8.5'dan düştü ürünlere 10 kuruş arttığı kadar indirim yapmadınız.
20-30 TL mesele değil, mesele o kadar dolar, Euro düşünce indirim olmazken ve biz stokta dolar yüksekken aldık diye bahaneler uydururlarken, dolar 2 gündür 7 kuruş 7 kuruş zamlandı diye her gün 20TL fiyat arttırmak. Tiksindirtiyorlar artık insanları kendilerinden. Mide bulandırıcı.

Alıştık.
 
Son düzenleme:
Artık doların düşmesi de fiyatlar üzerinde etki yaratmıyor, pandemi ve Türkiye'nin ekonomik sıkıntıları, aracıların yaptığı fahiş fiyat politikası vesaire fiyatların bu kadar yükselmesinde etkili. Artık fiyatlar düşer diye beklemeyin, 1 ay önce monitör ve ekipmanları dahil 3070'li bir sistemi 25 bine toplarken bugün 28 bine falan topluyorsunuz, eğer ayrı ayrı sitelerden fiyat kovalamazsanız. O yüzden paranız varken bir şeyleri alın, teknolojik alet olur, binek olur her neyse.
 
Screenshot_1.png

Tamam.
 
Kur düşünce eldeki ürünleri yüksek kurla aldık bahanesiyle indirim yapmıyorlar. Fakat kur yükseldiği an bu bahane geçerliliğini yitirip ürün anında zamlanıyor.
Teknolojik ürünlerden geçtim, mahalle bakkalları dahi konumuna göre ürünlere kafasına göre zam yapabiliyor. Süpermarkette 3 TL olan ürün, ara sokaktaki bakkalda 3,25, ana caddede olan bakkalda 5 TL'ye satılabiliyor.
 

Geri
Yukarı