Dolar 14 TL'ye Geriledi!

• Konuyu başlatan Vio
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 822
  • Görüntüleme 59.944
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim insanların dolar almasını beklediler herkes bankalardan kredi çekip dolar almaya başlayınca böyle bir şey yaptılar ve şu anda 5 madde olayı var onu da açıklayınca 10'a falan düşer diye umuyorum.

İşte herkes ülkeyi ayağa kaldırmaya çalışırken siz bu konuşmalarınızla daha da çok batırıyorsunuz.
Dalga geçiyorsun değil mi ? Doların 10 TL te düştüğünü görmek insanların hayali haline geldi. Düşecek dediğin miktar 7 8 TL. Şu kalkınma olayını biraz rafa mı kaldırsanız bu kafaya sahipken.

İnsanlar 11 iken almadı şimdi mi almaya başladı çok enteresanmış.

Bir şeyden haberin yok herhalde dolar 13 iken 1 hafta içinde dolar birden 16 oldu ve çıkmaya devam ediyordu herkes çıkacak diye almaya başlayınca böyle bir şey yaptılar diyorum anlamak çok mu zor?
Patates mi soğan mı çay mı? Hangisi verildi sana?

İşte... Her insanın konuşma hakkı var diyorsunuz herkes özgür diyorsunuz sonra böyle cümleler kuruyorsunuz.

Bakalım nasıl olacak.

Son düzenleme:
Bir şeyden haberin yok herhalde dolar 13 iken 1 hafta içinde dolar birden 16 oldu ve çıkmaya devam ediyordu herkes çıkacak diye almaya başlayınca böyle bir şey yaptılar diyorum anlamak çok mu zor?

İşte... Her insanın konuşma hakkı var diyorsunuz herkes özgür diyorsunuz sonra böyle cümleler kuruyorsunuz.
Ülkenın ırzına geçtiniz ırzına bir de konuşmamıza laf ediyorsunuz. Yüzünüz de kızarmıyor.

Ayrıca ben hükümeti savunmuyorum ne dedimde bir anda bu konuma düştüm anlamadım :D

Bende diyorum 7 ikende alıyorlardı 11 de 13 de fark etmiyor.
Sayın rte insanları kobay olarak mı kullanıyor acaba.
Bakın dolar almayın sert düşürrüm mesajımı verdi.
Bunu 7 iken yapsaydı keşke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı