Dolar 14 TL'ye Geriledi!

• Konuyu başlatan Vio
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 822
  • Görüntüleme 59.944
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sadece tahmin ediyorum ve bu da benim en doğal hakkım.
Tahmin edebilirsin, yorum yapabilirsin kimse buna engel olamaz zaten. Sadece bunu sanki bir başarı gibi söylemen insanların senin hakkında olumsuz şeyler söylemesine sebep olabiliyor. Biz de en doğal hakkımızı kullanıyoruz ve olumsuz bir şekilde yorum yapıyoruz.

Bende diyorum 7 ikende alıyorlardı 11 de 13 de fark etmiyor.
Sayın rte insanları kobay olarak mı kullanıyor acaba.
Bakın dolar almayın sert düşürrüm mesajımı verdi.
Bunu 7 iken yapsaydı keşke.

Biraz haber izlemeni öneririm aç oku 4 gündür çıkıp düzelteceğiz deyip duruyordu bunun olacağı belliydi.

Tahmin edebilirsin, yorum yapabilirsin kimse buna engel olamaz zaten. Sadece bunu sanki bir başarı gibi söylemen insanların senin hakkında olumsuz şeyler söylemesine sebep olabiliyor. Biz de en doğal hakkımızı kullanıyoruz ve olumsuz bir şekilde yorum yapıyoruz.

Bu bir başarı demiyorum zaten en azından biraz da olsa ortalık düzelmeye başladı diyorum.

Biraz haber izlemeni öneririm aç oku 4 gündür çıkıp düzelteceğiz deyip duruyordu bunun olacağı belliydi.
Bu düzeltilmiş hali mi ne oldu sizin faiz olayı? Nas falan ne iş. Şimdi de Allah'ı mı kandırmaya çalışıyorsunuz?

Faiz lobisine halkımı ezdirmeyeceğim ama mevduat sahipleri endişelenmesin parasını TL'ye aktarsın gerekirse döviz farkını ben halkıma ödetirim. Ama halkımı faize ezdirmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı