ll.Mehmed
Hectopat
40 yıl öncede siz geçiyordunuz.Ülkenın ırzına geçtiniz ırzına bir de konuşmamıza laf ediyorsunuz. Yüzünüz de kızarmıyor.
40 yıl öncede siz geçiyordunuz.Ülkenın ırzına geçtiniz ırzına bir de konuşmamıza laf ediyorsunuz. Yüzünüz de kızarmıyor.
Tahmin edebilirsin, yorum yapabilirsin kimse buna engel olamaz zaten. Sadece bunu sanki bir başarı gibi söylemen insanların senin hakkında olumsuz şeyler söylemesine sebep olabiliyor. Biz de en doğal hakkımızı kullanıyoruz ve olumsuz bir şekilde yorum yapıyoruz.Ben sadece tahmin ediyorum ve bu da benim en doğal hakkım.
Uyanırım.Dolar 1 TL olursa ne yaparsınız?
Bende diyorum 7 ikende alıyorlardı 11 de 13 de fark etmiyor.
Sayın rte insanları kobay olarak mı kullanıyor acaba.
Bakın dolar almayın sert düşürrüm mesajımı verdi.
Bunu 7 iken yapsaydı keşke.
Tahmin edebilirsin, yorum yapabilirsin kimse buna engel olamaz zaten. Sadece bunu sanki bir başarı gibi söylemen insanların senin hakkında olumsuz şeyler söylemesine sebep olabiliyor. Biz de en doğal hakkımızı kullanıyoruz ve olumsuz bir şekilde yorum yapıyoruz.
Bu düzeltilmiş hali mi ne oldu sizin faiz olayı? Nas falan ne iş. Şimdi de Allah'ı mı kandırmaya çalışıyorsunuz?Biraz haber izlemeni öneririm aç oku 4 gündür çıkıp düzelteceğiz deyip duruyordu bunun olacağı belliydi.
Biraz haber izlemeni öneririm aç oku 4 gündür çıkıp düzelteceğiz deyip duruyordu bunun olacağı belliydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.