Dolar 14 TL'ye Geriledi!

• Konuyu başlatan Vio
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 822
  • Görüntüleme 59.605
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten direkt değiştirmemeleri normal, hem dolar yüksek iken yüksek fiyattan almış hem de şimdi indirim mi yapsın? Ve daha doların ne olacağı belli değil belki bir gecede yine 18TL'ye çıkacak daha stabil olmasını beklemeleri normal. Bu yüzden dolar 1 ay civarı bu fiyatta gezerse çoğu indirimde indirim görülmesi olası.
Peki ucuzdan alıp dolar çıkınca aradaki farkı koyanlara ne demeli 😅 sen ucuzdan aldın o fiyattan satsana mallarını niye zam yapıyon

Şuan Dolar 13₺'ye yakın. Keşke 9₺'ye kadar düşüp kalabilseydi.

Zaten direkt değiştirmemeleri normal, hem dolar yüksek iken yüksek fiyattan almış hem de şimdi indirim mi yapsın? Ve daha doların ne olacağı belli değil belki bir gecede yine 18TL'ye çıkacak daha stabil olmasını beklemeleri normal. Bu yüzden dolar 1 ay civarı bu fiyatta gezerse çoğu indirimde indirim görülmesi olası.

10 liraya aldı diyelim, hadi 12'den koydu dolar arttı 13 yaptı yine artı 14 yaptı dolar düştü 15 yaptı anlatabiliyor muyum? Çok sıkıntılı işler ya.

Şuan Dolar 13₺'ye yakın. Keşke 9₺'ye kadar düşüp kalabilseydi.
Şuan dünki gibi ülkeye fazla dolar girmiyor. Eğer dünki gibi herkes parasını tl ye çekerse emin ol o çok rahat dediğin fiyatları görür.

Ayrıca sürekli bir düşüş beklemeyin arkadaşlar. Oynak paraya hiçbir yatırımcı güvenmez.

1-2 ay gibi süre için şu an elinizde olan doları ne yapardınız?
13TL civarından bozup 1 aylık mevduat hesabına çevirmek mantıklı mı sizce?
Yatırım tavsiyesi olarak sormuyorum siz olsanız ne yaparsınız?
600TL ile 35 dolar almıştım geçen gün.

1-2 ay gibi süre için şu an elinizde olan doları ne yapardınız?
13TL civarından bozup 1 aylık mevduat hesabına çevirmek mantıklı mı sizce?
Yatırım tavsiyesi olarak sormuyorum siz olsanız ne yaparsınız?
600TL ile 35 dolar almıştım geçen gün.
Artmayacağına inanıyorsan git TL mevduat'a geç. Artar diyorsan bekleyeceksin 1-2 ay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı