Dolar 2021'de düşer mi?

Bu bir şeref sözüdür. 2021 yılında dolar 6 olsun, hatta 6.80 civarına bile razıyım. 2 kişiye o zaman hangi İphone çıktıysa, çekiliş ile vermezsem, adam değilim. Bu kadar net. Bu gerçekten bir şeref sözüdür, eğer 2021 yılında 6 oldu ve ben çekiliş yapmazsam, hem adam değilim, hem de istediğinizi yazabilirsiniz. Mesajımın da arkasındayım.

Sözünüzde hatta 6.80 civarına bile razı olduğunuzu yazdınız ve bu bir sözdür. Yine de mesajınızın arkasında durmamak yine mesajınızda da belirttiğiniz gibi sizin ne kadar adam olup olmadığınızı gösterir :)

Yabancılar, dünyada faiz oranına en yüksek ülkelerden birine sahip olduğumuz için parasını buraya getirip açığa satmaktadır. Yabancı olsam ben de beleş paraya gelirdim. Olan bu ve ben 6.25 lere kadar inebileceğini düşünüyorum. Tabii ki benim görüşümdür. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Unutmayalım ki bunun bir de çıkışı olacak. Faizi alan kişi doları düşükten de yakalarsa çok sert yükselişler olacak şekilde çekip gidecektir. Mart ayı da ülkemiz açısından kritik. Halkbank davası ve S400 lerin durumu tartışılacak ABD ve AB'de.

Sözünüzde hatta 6.80 civarına bile razı olduğunuzu yazdınız ve bu bir sözdür. Yine de mesajınızın arkasında durmamak yine mesajınızda da belirttiğiniz gibi sizin ne kadar adam olup olmadığınızı gösterir :)
Diyorum ki, son cümlemde tam 6 demişim. Son cümleye göre bakıyorum. Hem bu kadar uzatmanın manasını çözemedim. 2021 bitince yazın yazacaklarınızı. Adam bana 1 gün arayla hep yazıyor. E bu da sinir ediyor. 2021 daha bitmemiş bana bunu anlatıyor.

Yabancılar, dünyada faiz oranına en yüksek ülkelerden birine sahip olduğumuz için parasını buraya getirip açığa satmaktadır. Yabancı olsam ben de beleş paraya gelirdim. Olan bu ve ben 6.25'lere kadar inebileceğini düşünüyorum. Tabii ki benim görüşümdür. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. unutmayalım ki bunun bir de çıkışı olacak. Faizi alan kişi doları düşükten de yakalarsa çok sert yükselişler olacak şekilde çekip gidecektir. Mart ayı da ülkemiz açısından kritik. Halkbank davası ve S400'lerin durumu tartışılacak ABD ve Ab'de.

İnşallah aramız düzelir AB ve ABD ile. Halkbank davası da olumlu sonuçlanırsa dolar 6 seviyelerini test eder. Yatırım tavsiyesi değildir.

Diyorum ki, son cümlemde tam 6 demişim. Son cümleye göre bakıyorum. Hem bu kadar uzatmanın manasını çözemedim. 2021 bitince yazın yazacaklarınızı. Adam bana 1 gün arayla hep yazıyor. E bu da sinir ediyor. 2021 daha bitmemiş bana bunu anlatıyor.
Kıvırmayın hocam daha fazla. 🤮

Tutamayacağınız sözler vermessiniz bundan sonra. Şerefiniz ve adamlığınızdan(eski adamlığınız ve şerefiniz 😃 ) öte maddi olarak da zarar etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı