Dolar 7,44'ten düşer mi?

Bir bilgi vermedim ki verdiğim bilgi "Yanlış bir söylem" olsun. Fikrimi belirttim. Güvenli liman her zaman olduğu gibi altındır ve altın olacaktır.
Altın ile Dolar çoğu zaman birbirlerine paralel inişler ve çıkışlar yaşar. Dolar yükselirse altın buna hemen olmasa bile çok kısa sürede cevap verir ve o da yükselme trendine girer. Dolar düşerse altında düşme eğilimine geçer bu hep böyledir. Rezerv para birimi dolar oldukça altının fiyatıda dolar üzerinden fiyatlanacaktır.

O arkadaş sizin 200 bin yatıracağınızı düşünmüş ve kafasından faizli hesaba koymuş parayı. Yani eğer 200 bininiz olsaydı yarım günde 1200 TL gibi bir para kazanacaktınız demek istemiş.
Öyle demedim 200 tlyi yatırım yapsa 1 senede 60 tl kazanır o 50-60₺yi dışarıda yarım gün çalışsa kazanır dedim.

Bu arada 200-500-1000 lira gibi paralar çok küçük miktarlar. Bu miktarlarda döviz almanın çok bir mantığı yok. Attığın taş ürküttüğünü kurbağa değmez onuda söylemek isterim. Döviz yatırımı uzun vadeli ve büyük miktarlarda olursa seni kara geçirir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı