Dolar 7,55 sınırını aşarak bir rekor daha kırdı

Parası olanın adalette hak kazandığı ve söz sahibi olduğu bir devirdeyiz. Ünlüler falan ya da bayağı bir parası olan birisi buna ses çıkarmadığı sürece hiçbir şey değişmeyecek. Kaldı ki çıkarmazlar, işlerine geliyor. Adam Türkiye'yi tatil bölgesi olarak kullanıyor, şikayetçi olmazlar tabii. Halk kimin umurunda?

turkiye-de-yasamak-hic-stresli-degil_1942501.jpg

Bu ülke kurtarılmayı haketmiyor. Çünkü insanlar cahi, cahilliğin de ötesinde öğrenmeyi reddediyorlar.
Kurtarılması gereken bir ülke olduğunu düşünmüyorlar. Kurtarılmak istemeyen birini kurtaramazsınız. Yabancı dilinizi geliştirip yurt dışına kaçın ilk fırsatta. Kurtarın kendinizi.

Bu ülke kurtarılmayı haketmiyor. Çünkü insanlar cahi, cahilliğin de ötesinde öğrenmeyi reddediyorlar.
Kurtarılması gereken bir ülke olduğunu düşünmüyorlar. Kurtarılmak istemeyen birini kurtaramazsınız. Yabancı dilinizi geliştirip yurt dışına kaçın ilk fırsatta. Kurtarın kendinizi.
Nasıl gideceğiz ki...

Böyle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yedikleri yemeklerden şikayetçi olup "önceden 90'larda daha güzeldi balıklar" diyen ailem hala bana "dolar borcumuz mu var?"diyor. Enflasyon %40 civarı. Geçen sene aldığım 35 kuruşluk kek bu sene 60 kuruş. Ama yok anlatamıyorsun dolar borcumuz yokmuş ya. Bu gençlerin hakkını ödeyemeyecekler. İlk fırsatta Slovakya falan gitmeyi istiyorum babam tır şoförü o taraflara gidiyor uzun yola.

Yedikleri yemeklerden şikayetçi olup "önceden 90'larda daha güzeldi balıklar" diyen ailem hala bana "dolar borcumuz mu var?"Diyor. Enflasyon %40 civarı. Geçen sene aldığım 35 kuruşluk kek bu sene 60 kuruş. Ama yok anlatamıyorsun dolar borcumuz yokmuş ya. Bu gençlerin hakkını ödeyemeyecekler. İlk fırsatta Slovakya falan gitmeyi istiyorum babam tır şoförü o taraflara gidiyor uzun yola.

Beni de alsanıza geçerken passport falan tam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı