- Makaleler
- 11
Eeeey ekonomi, senin şahsımla daha çok sıkıntın olacak.
Sen ne diyorsun ya, hastanelerde "guyruk" vardı! Yol yokmuş araba yokmuş o zamanlarda! Şimdi herkesin arabası var fedöcü!Nankörsünüz olum siz! 2002 yılı öncesi mağaramda yaşıyordum dinozor avlıyordum. Sağ olsun malum kişi geldi artık evde buzdolabı bile var.
Nankörsünüz olum siz! 2002 yılı öncesi mağaramda yaşıyordum dinozor avlıyordum. Sağ olsun malum kişi geldi artık evde buzdolabı bile var.
Şaka bir yana ban yemeyelim şimdi kapatalım konuyu, ben konuşursam sabaha kadar konuşurum.
Hayır. Ama daha da dibi görmek istiyorum. Daha doğrusu ülkenin bir kesminin artık toz pembe gösteren gözlüklerini atıp gerçekleri görmesini istiyorum.
Ekonomik zorluklara karşı ben dişimi sıkarım. Ama asgari ücretle geçinip 18 yıldır aynı iktidara oy verenlerin, bir de üstüne fiyatlardan şikayet edenlerin beterin beterini görmesini istiyorum.
O kesim zaten yardım kolileriyle ve yoksulluk maaşıyla hayatlarını sürdürüyorlar. En dibi görseler bile bu çöküşün sebebi olarak oy verdikleri siyasal islamcı partiyi değil dış güçlerin neden olduğuna inanacaklar.Hayır. Ama daha da dibi görmek istiyorum. Daha doğrusu ülkenin bir kesminin artık toz pembe gösteren gözlüklerini atıp gerçekleri görmesini istiyorum.
Ekonomik zorluklara karşı ben dişimi sıkarım. Ama asgari ücretle geçinip 18 yıldır aynı iktidara oy verenlerin, bir de üstüne fiyatlardan şikayet edenlerin beterin beterini görmesini istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.