Benim geleceğim elimden alındı başkalarınınki alınmasın bu uğurda bırak silivriyi idam edilmeye hazırım yeterki gelecek neslin canı yanmasın.ŞŞŞŞŞ Silivri soğuktur bak!
Benim geleceğim elimden alındı başkalarınınki alınmasın bu uğurda bırak silivriyi idam edilmeye hazırım yeterki gelecek neslin canı yanmasın.ŞŞŞŞŞ Silivri soğuktur bak!
Dolar sadece onlar için artsa biz çekmeyiz sıkıntısını, ne yazık ki hepimiz için geçerli bu tablo.Bu ülkenin bu hale gelmesinin sebebi bizim milletimiz. Hâlâ şu anki yönetimin zihniyetini destekliyorlar. Kurunun yanında yaş da yanıyor. Onlar bunun sonuçlarının cezasını çeksinler ama biz çekmemeliyiz.
Geçirdim ve geri düzeldim. Bu ülkeden hayat kalmadı.Kalp krizi geçiriyordum...
Evet maalesef.Dolar sadece onlar için artsa biz çekmeyiz sıkıntısını, ne yazık ki hepimiz için geçerli bu tablo.
İdam edilmek cezaevinde yıllarca çürümekten iyidirBenim geleceğim elimden alındı başkalarınınki alınmasın bu uğurda bırak silivriyi idam edilmeye hazırım yeterki gelecek neslin canı yanmasın.
Bir an bir gün içinde 50 kuruş arttı sandım.
Hapishanede sırf Ersoğan'a laf attığım için yıllarca dayak yiyip sonunda gardiyanlar tarafından şişlenip oracıkta can çekişerek ölmekten 1000 kat daha iyidir.İdam edilmek cezaevinde yıllarca çürümekten iyidir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.