Dolar 7 lira 5 kuruş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı ironiyi donanım arşivi forumda yaptığımda sadece 1 kişi anladı konudaki diğer herkes linçledi beni.
Türkiye ciddi bir ülke canım son 3 yılımız kaldı sonra süper gücüz Lozan bitecek tek bayrak olacağız şakaya yer yok "Erdivan" çok çalıştı ülke için Atatürk kimmiş "Erdivan" var o kurtardı ülkeyi. (!) (İşareti koydum çünkü yine de 1-2 akıllı anlamayacaktır)

Değil PC toplamak, hiçbir bilgisayar bileşeni alınmaz şuan. Benim ihtiyacım olsa almam. Almayın, indirim kovalayın ikinci el uygun bakın en kötü bekleyin. Toplayacağınız sistemi yarı fiyatına yakın aldı millet.

PicsArt_08-05-10.16.49.jpg

Mobilden 5 dakika içinde bu kadar oluyor.

Türkiye ciddi bir ülke canım son 3 yılımız kaldı sonra süper gücüz Lozan bitecek tek bayrak olacağız şakaya yer yok "Erdivan" çok çalıştı ülke için Atatürk kimmiş "Erdivan" var o kurtardı ülkeyi. (!) (İşareti koydum çünkü yine de 1-2 akıllı anlamayacaktır)
Uzun abinin sayesinde eskiden 1.25 TL olan dolar şu an 7.05 TL oldu. 1 dolar artık daha fazla TL ediyor. Yani paramız değerlendi(!)

Çeyrek dolar 1,76 TL abartmayın. Ayrıca ekmeği dolarla mı alıyoruz yeğenim, ben hep 50 liralık mazot alıyorum, cebimden hep 50 kağıt çıkıyor, dolar beni etkilemiyor, bunlar Amerika'nın oyunları. (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı