Doların TL karşısındaki şahlanışı, daha doğrusu TL'nin tüm kurlara karşı sert bir şekilde değer kaybetmesi hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
Türkiye ciddi bir ülke canım son 3 yılımız kaldı sonra süper gücüz Lozan bitecek tek bayrak olacağız şakaya yer yok "Erdivan" çok çalıştı ülke için Atatürk kimmiş "Erdivan" var o kurtardı ülkeyi. (!) (İşareti koydum çünkü yine de 1-2 akıllı anlamayacaktır)Aynı ironiyi donanım arşivi forumda yaptığımda sadece 1 kişi anladı konudaki diğer herkes linçledi beni.
Uzun abinin sayesinde eskiden 1.25 TL olan dolar şu an 7.05 TL oldu. 1 dolar artık daha fazla TL ediyor. Yani paramız değerlendi(!)Türkiye ciddi bir ülke canım son 3 yılımız kaldı sonra süper gücüz Lozan bitecek tek bayrak olacağız şakaya yer yok "Erdivan" çok çalıştı ülke için Atatürk kimmiş "Erdivan" var o kurtardı ülkeyi. (!) (İşareti koydum çünkü yine de 1-2 akıllı anlamayacaktır)
Teşekkür ederim.iyi yapmışsınız
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.