5 Ağustos 2020 Mesaj: 99 Doların TL karşısındaki şahlanışı, daha doğrusu TL'nin tüm kurlara karşı sert bir şekilde değer kaybetmesi hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Genişletmek için tıkla...
Doların TL karşısındaki şahlanışı, daha doğrusu TL'nin tüm kurlara karşı sert bir şekilde değer kaybetmesi hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
D DarkNight_ Kilopat Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 441 5 Ağustos 2020 #61 gregor cemsa dedi: Halkın yardımları olmasa acaba o takım elbiseli hırsızlar, kendilerine makam aracı alabilir mi? Genişletmek için tıkla... Neyse şimdi birşey demek istemiyorum Silivri hasretimi bastırmam lazım
gregor cemsa dedi: Halkın yardımları olmasa acaba o takım elbiseli hırsızlar, kendilerine makam aracı alabilir mi? Genişletmek için tıkla... Neyse şimdi birşey demek istemiyorum Silivri hasretimi bastırmam lazım
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 5 Ağustos 2020 #62 DarkNight_ dedi: Neyse şimdi birşey demek istemiyorum Silivri hasretimi bastırmam lazım Genişletmek için tıkla... Korkma. Hepimizi tutuklayıp koyacakları kadar kapasiteli bi cezaevleri yok.
DarkNight_ dedi: Neyse şimdi birşey demek istemiyorum Silivri hasretimi bastırmam lazım Genişletmek için tıkla... Korkma. Hepimizi tutuklayıp koyacakları kadar kapasiteli bi cezaevleri yok.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 5 Ağustos 2020 #63 Olsun ben mazotu 150 liralık alıyorum.
D DarkNight_ Kilopat Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 441 5 Ağustos 2020 #64 gregor cemsa dedi: Korkma. Hepimizi tutuklayıp koyacakları kadar kapasiteli bi cezaevleri yok. Genişletmek için tıkla... Gerekirse yenisini bile yaparlar yeter ki Padişahımıza bir laf gelmesin.
gregor cemsa dedi: Korkma. Hepimizi tutuklayıp koyacakları kadar kapasiteli bi cezaevleri yok. Genişletmek için tıkla... Gerekirse yenisini bile yaparlar yeter ki Padişahımıza bir laf gelmesin.
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 5 Ağustos 2020 #65 DarkNight_ dedi: İnşallah ben PS5 alana kadar artmaz. İsterim ki hiç artmasın fakat bi müddet biraz düşse çok iyi olur. O dünyaca vergileri veren kim dostum? Genişletmek için tıkla... Düşündüm de haklısın düzeltiyorum.
DarkNight_ dedi: İnşallah ben PS5 alana kadar artmaz. İsterim ki hiç artmasın fakat bi müddet biraz düşse çok iyi olur. O dünyaca vergileri veren kim dostum? Genişletmek için tıkla... Düşündüm de haklısın düzeltiyorum.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 6 Ağustos 2020 #66 TÇB dedi: Eki Görüntüle 631818 Genişletmek için tıkla... Sıkmadı mı artık her şeye silivri demek.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.944 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 6 Ağustos 2020 #67 Doları baskı altında tutuyorlar. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama Euro çok daha fazla patladı ve durmuyor. Altın da aynı şekilde.
Doları baskı altında tutuyorlar. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama Euro çok daha fazla patladı ve durmuyor. Altın da aynı şekilde.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 6 Ağustos 2020 #68 An itibariyle $=7.13₺ €=8.45₺ £=9.38₺ Altın=468₺
U Unkownsoldier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 6 Ağustos 2020 #69 7.11TL suan.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 6 Ağustos 2020 #70 "Dolar düşecek" diyen tayfa neredesin? Ludvig dedi: Dolar düşecektir. Tam olarak bir zaman belirtemem ama bu konumundan aşağı düşecektir. Genişletmek için tıkla... Terminator8888 dedi: Kardeş Amerikan Doları değer kaybetmeye devam ediyor eğer virüse karşı çözüm bulunmazsa Dolar düşecek. Fark ettiysen virüsten dolayı 7 Kuruş düştü Dolar. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 6 Ağustos 2020
"Dolar düşecek" diyen tayfa neredesin? Ludvig dedi: Dolar düşecektir. Tam olarak bir zaman belirtemem ama bu konumundan aşağı düşecektir. Genişletmek için tıkla... Terminator8888 dedi: Kardeş Amerikan Doları değer kaybetmeye devam ediyor eğer virüse karşı çözüm bulunmazsa Dolar düşecek. Fark ettiysen virüsten dolayı 7 Kuruş düştü Dolar. Genişletmek için tıkla...