Senin gibi zenginler 5 kuruşun değerini bilmez(!).6.95'leri görmüş, 5 kuruş Dolara işler mi be?.
Senin gibi zenginler 5 kuruşun değerini bilmez(!).6.95'leri görmüş, 5 kuruş Dolara işler mi be?.
Bir kaç güne çıkacağını düşünüyorum, ki çıkacak, ama gözüm yaşlı değil, o R5 1600 ile RX 5600 XT'li sistemi en az 1-2 aya toplayacağım.
1-2 sitede bulabildim bende R5 1600'ü, ne yapacağız, bilmiyorumBende 1 2 aya toplıyacağım ama üretim durduğu için parçalar bitmeye başladı Ryzen 5 3600 artık yok bazı sitelerde lanet olsun sana korona.
6.95'leri görmüş, 5 kuruş Dolara işler mi be?.
Şu an aynı durumdayım. Ben de toplayacağım ama hep bir şey oluyor. Virüs çıkmasaydı şu an yeni bilgisayarımda oyun oynuyor olurdum. Vatan Bilgisayar'ın açıldığı hafta yeni bilgisayarım geliyor.Birkaç güne çıkacağını düşünüyorum, ki çıkacak, ama gözüm yaşlı değil, o R5 1600 ile RX 5600 XT'li sistemi en az 1-2 aya toplayacağım.
Senin mantığına göre dolar bir gün 100 lira olacak1 olan 2 oldu, 2 olan 3 oldu, 3 olan 4 oldu, 4 olan 5 oldu, 5 olan 6 oldu... Sizce 6 olan 7 olamaz mı?![]()
Dolar 4.09 iken CS:GO'ya başladım, 7 Nisan 2018'de, o günden sonra Dolar ile alakalı bir kriz yaşanmıştı, asla düşmeyeceği söylenmişti, öyle de oldu, başladığımda 5 kuruşluk silah skinleri şimdi 13 kuruşu buldu Türkiye'de, şimdi 10 kuruş civarında, yani kuruşluk şeyler bile etkilendi bu durumdan :/.Affet dolar baba değerini bilemedik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.