Dolar 8.20 Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam aslında sadece Bulgaristan bile bizdan 10 kat daha iyi. Bir telefon 300 birime de var. 2017'de gittiğimde Metro markette 299 Leva'ya iPhone 7 vardı.
Hocam aslında sadece Bulgaristan bile bizdan 10 kat daha iyi. Bir telefon 300 birime de var. 2017'de gittiğimde Metro markette 299 Leva'ya iPhone 7 vardı.

Ben Almanya'ya gitmek istiyorum diye bana aynısını ailem söylemişti.

Amazon.tr satıcıysa bir değişiklik yapmaz bence. Amazon.tr genelde en ucuz fiyatı koyar. Olması gerekeni aslında.

Hepsiburada yaparsa otomatik artacaktır örneğin. Amazon'un fiyatları diğer satıcılara bağlı, öyle bir algoritma kurmuşlar otomatik azalıp artabiliyor. Kendi özel indirimleri ayrı tabii ki.

Hepsiburada yaparsa otomatik artacaktır örneğin. Amazon'un fiyatları diğer satıcılara bağlı, öyle bir algoritma kurmuşlar otomatik azalıp artabiliyor. Kendi özel indirimleri ayrı tabii ki.
Hepsiburada anında arttırdı zaten çoğu şeyi. Amazon.tr olursa satıcı artmaz pek. Diğerlerini bilemem ben de.

Hocam, japonlar TL'yi yatırım yaptığını görmedim, var mı?

Piyasada güvenler alt üst oluyor, yatırıma sıcak bakmazlar.

Dediklerime sabah hak vereceksiniz faiz lobisi kendisini beli etmez biz temiz tarafını görüyoruz piyasanın faiz lobisi çok berbat bir şeydir zaten doları 10 TL de yapar 5 TL de bunlara piyasalarda büyük balina da deriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…