Ice Tea Seftali
Hectopat
Yok hocam almıyorum ürün falan HDD kullanmaya devam. 250 GB SSD'ye 900 TL veremem.
Hocam aslında sadece Bulgaristan bile bizdan 10 kat daha iyi. Bir telefon 300 birime de var. 2017'de gittiğimde Metro markette 299 Leva'ya iPhone 7 vardı.Çok insana anlatmaya çalıştım. Amerika'da yaşamak istiyorum diye... Herkes Vatan'ını bırakıp gidecek kadar korkak mısın diye sorguladı. Tek istediğim bir telefona bir bilgisayara 10 ayımı heba etmemekti. Anı, kaliteli ve hakkettiğim şekilde yaşamak istemiştim sadece. Aç kalmayıp açıkta kalmamayı lüks yaşamak sananlar var. Biz Amerika'ya zenginlik için değil, borç harç dışında bir şeyler düşünmek için gitmek istiyoruz.
Hocam aslında sadece Bulgaristan bile bizdan 10 kat daha iyi. Bir telefon 300 birime de var. 2017'de gittiğimde Metro markette 299 Leva'ya iPhone 7 vardı.Çok insana anlatmaya çalıştım. Amerika'da yaşamak istiyorum diye... Herkes Vatan'ını bırakıp gidecek kadar korkak mısın diye sorguladı. Tek istediğim bir telefona bir bilgisayara 10 ayımı heba etmemekti. Anı, kaliteli ve hakkettiğim şekilde yaşamak istemiştim sadece. Aç kalmayıp açıkta kalmamayı lüks yaşamak sananlar var. Biz Amerika'ya zenginlik için değil, borç harç dışında bir şeyler düşünmek için gitmek istiyoruz.
Ben Almanya'ya gitmek istiyorum diye bana aynısını ailem söylemişti.Çok insana anlatmaya çalıştım. Amerika'da yaşamak istiyorum diye... Herkes Vatan'ını bırakıp gidecek kadar korkak mısın diye sorguladı. Tek istediğim bir telefona bir bilgisayara 10 ayımı heba etmemekti. Anı, kaliteli ve hakkettiğim şekilde yaşamak istemiştim sadece. Aç kalmayıp açıkta kalmamayı lüks yaşamak sananlar var. Biz Amerika'ya zenginlik için değil, borç harç dışında bir şeyler düşünmek için gitmek istiyoruz.
Amazon.tr satıcıysa bir değişiklik yapmaz bence. Amazon.tr genelde en ucuz fiyatı koyar. Olması gerekeni aslında.
Vatan matan yok. Ufak bir vatan duygusu yok bende. Geçen 12 Martta okulda bir şeyler okundu okulda. Hoca dedi bana sende hiç vatan duygusu yok mu ya diye sordu. Ben de dedim yok hocam ne olmuş diyince aldılar görevi benden.Ben Almanya'ya gitmek istiyorum diye bana aynısını ailem söylemişti.
Ben de artık ülke sevgisi kalmadı yemekler dışında.Ben Almanya'ya gitmek istiyorum diye bana aynısını ailem söylemişti.
Hepsiburada anında arttırdı zaten çoğu şeyi. Amazon.tr olursa satıcı artmaz pek. Diğerlerini bilemem ben de.Hepsiburada yaparsa otomatik artacaktır örneğin. Amazon'un fiyatları diğer satıcılara bağlı, öyle bir algoritma kurmuşlar otomatik azalıp artabiliyor. Kendi özel indirimleri ayrı tabii ki.
Hocam, japonlar TL'yi yatırım yaptığını görmedim, var mı?
Piyasada güvenler alt üst oluyor, yatırıma sıcak bakmazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.