Dolar 8,36 TL

• Konuyu başlatan 56153
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 119
  • Görüntüleme 6.340
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş işte Avrupadaki halkı bu yüzden seviyorum adamlar da ufacık zam oluyor ayağı kalkıyorlar bizde zam üstüne zam üstüne yine zam sonra zammın vergisi ve zammın vergisinin vergisi ama insanlar buna da şükür diyor evet şükür bende şükrederim ama Allaha şükür ederim devlete değil çünkü devlet halk şükür dedikçe daha fazlasını istiyor şükür dedikçe daha fazlasını isteyecek ne zaman istemez oyları azaldığında halk şükür etmeyi bıraktığında
Bunun sebebi bence çıkar ilişkisi ve yalakalıktan kaynaklanıyor. Hayatını AKP sayesinde idame ettiren birçok insan var. Silivri korkusu da cabası, eleştiri yapmaktan bile insanlar korkuyor. Şu an için bize düşen görev ; otobüste, restoranda, kafede, okulda çevremizi ülke sorunları hakkında bilinçlendirmek ve bu sorunlarından mevcut hükümet sorumlu olduğundan dolayı sandıkta dikkat edilmesi konusunda bilgilendirmek.

Eski senelerde AVM önlerinde bazı pahalı cep telefonları vs indirimde olacağı zaman halk 1-2 gün önceden sıraya girerdi. Şimdi böyle bir şey görebiliyormusunuz? Amaç herhalde dövizin yüksek tutulmasına bağlı ithal malların alımını düşürmek, yerli kesimi üretmeye teşvik etmek.
"Uretim, egitim kalitesini artirarak yillar suren cabalar ve yatirimlar sonucu olur. Yasakla, vergiyle, fakirlestirmekle olmaz." Katılmakla birlikte fabrikasını Türkiye içine kuracak adam yoktur acaba neden

Batıyorsak neden 30m yukardayız? Ateistler bunu da açıklasın.
1617174472966.png

Hayaldi, gerçek oldu!

Bunun sebebi bence çıkar ilişkisi ve yalakalıktan kaynaklanıyor. Hayatını AKP sayesinde idame ettiren birçok insan var. Silivri korkusu da cabası, eleştiri yapmaktan bile insanlar korkuyor. Şu an için bize düşen görev; otobüste, restoranda, kafede, okulda çevremizi ülke sorunları hakkında bilinçlendirmek ve bu sorunlarından mevcut hükümet sorumlu olduğundan dolayı sandıkta dikkat edilmesi konusunda bilgilendirmek.

Kardeşim, adamlar zaten bir şey demiyorum çünkü "Bana bir şey olmasın, ülke fakirlesin." diyen adamla ne konuşacaksın? Bazıları var davayı bırakmayız, büyük oyun, vb. bunlara deli oluyorum ben, ben diyorum ki "Abi, ben parti savunmuyorum, bu gider, diğeri gelir, diğeri gider, öbürü gelir; ben halkın ve kendimin hakkını savunuyorum. Sen de vergi vereceksin, ben de. Sen de hizmet alacaksın, ben de. Adam, "Yok, sen maşasın, kimden ne aldın?" diyor.

Reis affetmez para görünce dayanamıyor yakında BTC vergisini çıkartacakmış madencileri de öpecek yani madenciler aklınız varsa reis başlamadan yapabildiğiniz karı edin yoksa affetmiyor reis

Ben ülkenin durumunu, doları vesairesini takip etmeyi bıraktım. Tek hedefim Kanadaya gitmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı