l1l
Hectopat
- Makaleler
- 1
Senin karnın iyi doyuyor galiba.
Cevap vermeyince böyle dersin işte fiyatlar bana da artıyor sizin gibi her şeyi eleştirmek yerine önce bir izlenim oluştururup araştırıyorum.
Senin karnın iyi doyuyor galiba.
Cevap vermeyince böyle dersin işte fiyatlar bana da artıyor sizin gibi her şeyi eleştirmek yerine önce bir izlenim oluştururup araştırıyorum.
İnternet çağında yaşamamıza rağmen finansal okur yazarlık oranı bu kadar az olan, doların rezerv para birimim olmasına rağmen abartmayın diyen ve daha iyi şeyler olabilecekken daha iyisinin istemeyen kişilere %100 enflasyon bile haktır.Katılıyorum hocam.
An itibari ile 9.99
Dostum senin dilinden konuşuyor.
Biri şu kardeşe dolar arttığında ülkenin dış borcundan tut, giydiği dona kadar herşeyinde arttığını anlatsın. Sanırım insanların temel ana ihtiyacı ekmek olduğunu sanıyor garibim.Ne abarttınız sanki aç kalıyorsunuz.
Önce "Ekonomi nedir?" Öğren bunun başımıza nasıl zararlar açacağını alım gücünü yoksulluk sınırını öğren sonra gel buraya yaz.Akpli değilim saçma videolar atma.
Biri şu kardeşe dolar arttığında ülkenin dış borcundan tut, giydiği dona kadar her şeyinde arttığını anlatsın. Sanırım insanların temel ana ihtiyacı ekmek olduğunu sanıyor garibim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.