- Katılım
- 13 Mayıs 2017
- Mesajlar
- 2.501
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 14
Ya ne kadar üst düzey bir espri bu yav. Her dolar konusu altında böyle mükemmel şakalar görmek artık baydı.Yahu ne cahil adamlarsınız 2023 de borlu dolar yapacağız ve bedava olacak (!)
Ya ne kadar üst düzey bir espri bu yav. Her dolar konusu altında böyle mükemmel şakalar görmek artık baydı.Yahu ne cahil adamlarsınız 2023 de borlu dolar yapacağız ve bedava olacak (!)
Yahu ne cahil adamlarsınız 2023 de borlu dolar yapacağız ve bedava olacak (!)
HaaaahahahahahBu saatten sonra anca tansiyonun düşer aniden.
Espri değildi sadece çobanı destekleyenlerin söylediği cümleyi yazdım. En azından benim arkadaşlarım bunun gibi cümle kuruyorYa ne kadar üst düzey bir espri bu yav. Her dolar konusu altında böyle mükemmel şakalar görmek artık baydı.
Merhaba,
Malumunuz dolar çok kısa sürede büyük bir sıçrayış gösterdi, bunun sebepleri de temelde herkes tarafından malum yanlış ekonomik politikalar.
Benim merak ettiğim nokta şu, bu politikaların sonucunda dolar 3,5-3,8 bandında dolanıyordu. Sonrasında dış siyaset ve ülke içerisinde güvensiz ortamın oluşmasından ötürü kimi yatırımcılar yatırımlarını dondurdu, kimisi sonlandırdı. Türkiye Cumhuriyeti ekonomisi de bunu kaldıramadığı için uygulanan yaptırımlarla beraber dolar bu seviyelere fırladı. Peki her şey tersine dönse mevcut hükumet ve lider politikasını değiştirse veya mevcut hükumet ve liderin kendisi değişse, yatırımcılar ülkeye tekrar yatırım yapmaya başlasa doların ani yükselmesi gibi ani düşmesi gibi bir olası durum olabilir mi?
Siyaset ve ekonomiden pek anlamam, bu yüzden temel yatırımcı örneğini verdim. Elbette başka bir çok sebepleri vardır doların bu seviyelere çıkıp, TL biriminin değer kaybetmesinin diğer tüm para birimleri karşısında. Ben basit olanı yazdım bilgisi olan tabi ki de daha ayrıntılı izah edebilir bizlere. Şimdiden teşekkürler yorum yapacak herkese.
Alman gazeteleri de mi bir şey söylemiyor?Avrupa (Almanya) destegine bagli, hala neler konusuldu ve nasil bir sonuca varildi söylenmiyor. Hani bizim bilmeye hakkimiz yok ya![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.