Dolar artmaya devam eder mi?

Şahsi düşüncem bu günlerde avrupa (özellikle almanya) tatil için sınır yasaklarını kaldıracak yönünde, eğer turist gelmeye başlarsa az da olsa dolar ve euro sabit kalıp belki biraz da olsa düşüp turizm ekonomisi canlanacaktır, ama sonra yine bir şekilde artacaktır.Acele etme bekle derim.
 
Direkt nokta atış yapıyorum bizim sınıftakiler keşke zamanında dolar alsaydık şimdi TL'ye çevirip hayatımızı yaşardık diyorlar sanki kendi parası değer kaybetmemiş gibi böyle insanlar yüzünden dolar düşmez adamlar uzaya çıkıyor bizimkiler Vestel alıyor Türk Mali sanıp.
 
Bu dolar konusu ne zaman açılsa burası politikacı doluyor. Dolar yarın ne olur kimse bilemez, bu konular hakkında çok iyi analiz yapan insanlar var. Yoksa her gün dolar 12 lira olacak, 15 lira olacak diye videolar atan insanlarla karşılaşa bilirsin. Dolar inşallah düşer insanlar rahatlar diyelim siyasete girmeden sıyrılsak iyidir. :)
 
Virüs biterse veya o noktaya yaklaşırsa ister istemez ekonomi canlanacağından düşecektir. Tabii çok anormal bir durum olmazsa, mesela İstanbula meteor düşmezse :).

Ama virüs azalacak/bitecek gibi olmadığı için bir şey diyemiyorum. Bence bir şey alacaksanız alın, beklemeyin.

"Dolar 1.7 olmuş, PC alınmaz şimdi"
 
Vay be, birkaç sene önce 3.5 TL'yi görmez diyorduk. Şimdi de acaba 10'a kadar çıkar mı diyoruz. Bir ülke en kötü bu kadar sömürülüp bitirilebilirdi...
Bu arada ne alacaksanız bence şu an almalısınız, yakın zamanda duracak gibi görünmüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı