Dolar düşer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence Türkiye ekonomik krizde zaten. Düşeceğini sanmıyorum.
Piyasayla içli dışlı değilim. Pek bir bilgim de yok. Fakat yine de durumun değişeceğini sanmıyorum.

Yok bence bittik daha kötü bile olur. İleride bir değişim olursa günışığı görebiliriz belki.

Şu an düşmez. Bekleme. TCMB başkanını değiştir, yardımcısını değiştir çocuk oyuncağı ettiler. TL güven vermiyor şu an piyasaya, dünyaya. Kimse gelip de yatırıp yapmaz buraya. İsveç Merkez Bankası mı ne tam hatırlamıyorum. Bir açıklama yapmış. TCMB bağımsız olmadığı sürece TR'ye yatırım yapmayız diye. Böyle yaparlarsa daha çok yatırımcı kaybeder. Sonra konuşmada da söyler "yatırımcıların gelin yatırım yapın".Aynen gelirler. Bu anı bekliyorlardı onlar da zaten. Ek olarak Naci Ağbal (önceki TCMB başkanı) takip ediyordum çok da iyi yönetiyordu. Hala anlamış değilim.

10 sene önce 1,55 TL olan Dolar düşer mi? Düşmez. Ne zaman düşer? Arabada taşınan paralar doğru bir şekilde bu devlet için kullanılırsa. Tabii bunun için kul hakkının ne demek olduğunu bilen, ahlaklı ve zeki insanlara ihtiyacımız var.

Dolar illaki belli bir seviye de düşüş yaşayacaktır. Benim tahminim yakın zamanda olacak gibi sonra tekrardan yukarı seviyelere doğru tırmanmaya başlayacaktır. Söylediklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Bilgisayar konusuna gelirsek yükselen parçaların fiyatının düşeceğini pek sanmıyorum şu an bir gelişme olsa ve stok sorunu düzelse ekran kartlarında çok ufak bir düşük olacaktır kur bahane edilerek tekrardan yüksek fiyata satılmaya devam edilecektir. Eğer bir bilgisayar almak istiyorsanız imkanınız olduğu an bilgisayarı almanız daha doğru bir karar olacaktır. Tekrardan söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir. (YTD)

Adamların 1 para birimine karşılık 8 birim. Maaşlar da bu oranda olmadığına göre daha ne olacak da krize gireceğiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı