Dolar düşer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır zira sistem aslında çok basit;

Dolar yükselmiyor. TL değer kaybediyor. Bunun sebebide üretimin olmaması.

Üretim uzun süre olacak gibi değil zira devlet şu anda askeri harcamalarla meşgul.

Üretim uzun süre olacak gibi değil zira devlet şu anda askeri harcamalarla meşgul.

Bence üretimin olmaması cumhurbaşkanından dolayı oluyor. Çünkü çok vergi var böylece üretim azalıyor. Bence burada bir arkadaşımızın dediği gibi 2023'te dolar çok düşecek (!)

Bence üretimin olmaması cumhurbaşkanından dolayı oluyor. Çünkü çok vergi var böylece üretim azalıyor. Bence burada bir arkadaşımızın dediği gibi 2023'te dolar çok düşecek (inşallah)

Eğer yukardaki adamı sende yalarsan sende kazanırsın.

Kalyon, Cengiz, Limak biraz bunları araştır istersen ne biçim üretim yapıyorlar ama ne kadar da çok devletten destek alıyorlar. :D

Doğrusu "Askeri, yandaş ve saray harcamaları" olacak.

Dış ülkelerde 10 kuruş zam gelince mazota kıyamet kopuyor. Bizde dolar uçuyor ,yöneticiler daha da pişkinleşiyor. Komik gerçekten.

Bence üretimin olmaması cumhurbaşkanından dolayı oluyor. Çünkü çok vergi var böylece üretim azalıyor. Bence burada bir arkadaşımızın dediği gibi 2023'te dolar çok düşecek (inşallah)

Yazımınızda herhangi bir ünlem işareti yok. Bu da yazdıklarınızda ciddisiniz demektir.

Sorabilir miyim acaba neden böyle düşünüyorsunuz 2023'de ne olacakta dolar düşecek acaba.

Ayni sekilde devam ederse, elbette TL deger kaybetmeye devam edecek. Dolarla ilgisi yok bu durumun. Paramiz guvensizlik ve uretimsizlikten dolayi gozlerimizin onunde eriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı