Dolar düşer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorum ben zaten solcu veya sağcı değilim parti konusunda. Daha önce de belirtmiştim diğer partilerin de pek bir farkı yok. Hepsinin derdi başa geçebilmek, oy toplamak. Şuan iki ana medya partisinin biri mağdur edebiyatı yapıyor diğeri üzerini örtmeye çalışıyor. Dolar kuru birinin işine gelirken diğerinin gelmiyor. Solcu parti de gazlıyor milleti.
Bende ortayım. Parti tutmuyorum.
 
O arkadaş hali hazırdaki iktidarın destekçisiydi değil mi?
Bende ortayım. Parti tutmuyorum.
Biliyorum işte. Bu takım tutar gibi parti tutan insanları anlamak çok güç. Siyaset bu. Doğru yapanı seçeceksin. Tabi benim de bir tarafa eğilimim var ama bu benim kendi siyasi görüşüm ile alakalı. Şuan desteklediklerim yapamazsa mecbur başkasını seçeceğiz.
 
Konunun nerelere gideceğini anladım bıktım bu tartışmalardan. "500 yıl önce tüp kuyruğu vardı biliyon mu"
 
20 yıl önce tesettürlü kızlar okuyamıyordu hatırlatırım chp mi yönetecek ülkeyi daha İstanbul'u yönetemiyorlar. Cumburbaşkanıda pek iyi değil ama diğerlerine göre en iyisi.
20 yil once basbakanin yanina kadar yaklasabilip yazar kasa firlatiliyordu, simdi 298 km oteden vururlar kriz var desen.
 
Konunun nerelere gideceğini anladım bıktım bu tartışmalardan. "500 yıl önce tüp kuyruğu vardı biliyon mu"
Mesela örnek vermek gerekirse bu var.

FF303F41-C33A-484C-A893-0FA042D2BA41.jpeg


Eskiden yağ sırası var mıydi?
 
Dolar düşerse faizlerden dolayı falan bir tık oynar böyle tekrardan 1 günde 80 kuruş falan ineceğini zannetmem bu safhaların biraz düşüğüne kendimizi sabitlersek iyi olur.
 
Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere dolar şu an 8.34 TL. Dolar yaklaşık 10 gün önce 7.22 liraydı ve toplayacağım bilgisayar 3600 TL civarı idi. Tabii dolar sağ olsun şu an 4000 TL civarlarında. Sizce dolar düşer mi veya Türkiye ekonomik krize girer mi?
İnşallah düşer.
Ülkenin bir dünya kadar borcu var. Bu para bir şekilde ödenecek. Herhangi bir üretimimiz olmadığı için o borç bizim sırtımıza yüklenecek. Yani yeni vergiler ve yenilenmiş vergilere hazırlanın. Dolar düşer mi bilmem ama fiyatlar kesinlikle artacak.
 
Liseliler sırf sınavları yüzünden yanlış partilere oy verecekler. CHP'nin şu an tek yaptığı gençlerin oylarını almaya çalışmak. CHP ülke başına geçerse ülke tamamen gider.
Hocam bende lisedeyim, mantıksız düşünenimiz olduğu gibi mantıklı düşünenlerimiz de var. Herhangi bir partinin fanı değilim. Şuan ki mevcut "belki" aday olur dediklerimizi gözlemliyorum. O zamana belki başkaları da sivrilir. O zaman gelsin, kim daha çok elle tutulur icraat yapmışsa ve bunlar geleceğe de yönelikse ona oy vermeyi düşünüyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı