kemalburakozcan
Centipat
Şu saatten sonra TL'nin değer kazanması çok zor. Bence şimdi alın. Dolar düşer diye bekleyip alacağınız bilgisayarı ileride daha yüksek fiyata almak zorunda kalırsınız benden söylemesi.
Tam aksi pc alacaksanız elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Dolar merkez bankasının baskısıyla çok sıkıştı. Hareket alanı kalmadı benim beklentim her an yukarı kırabilir. Piyasa fiyatlaması normal şartlarda çok yüksek. İndükatörlere baktığımızda kırılımın yukarı doğru seyir aldığını görmekteyiz"Dolar 1.7 olmuş PC alınmaz bu zamanda" esprisi ile konuyu açıyorum. PC alıp oyun keyfimi katlamak istiyorum. Acama yaz sonunu daha doğrusu pandemi döneminin sonunu beklesem mi yoksa indirim yakalayıp makul bulduğum bir pc'yi yapıştırıyım gitsin mi?
Devlet %2 sine çöküyo işlem yaparken. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekir.Gidin PC alacağınız paraya dolar alın yaz sonunu bekleyin dolar zaten düşmez aynı kalırsa bozarsınız PC alırsınız artarsa yine bozarsınız PC alırsınız karınız da olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.