Dolar düşer mi?

Cevaplarınız

• Düşer

• Düşmez

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu saatten sonra TL'nin değer kazanması çok zor. Bence şimdi alın. Dolar düşer diye bekleyip alacağınız bilgisayarı ileride daha yüksek fiyata almak zorunda kalırsınız benden söylemesi.

"Dolar 1.7 olmuş PC alınmaz bu zamanda" esprisi ile konuyu açıyorum. PC alıp oyun keyfimi katlamak istiyorum. Acama yaz sonunu daha doğrusu pandemi döneminin sonunu beklesem mi yoksa indirim yakalayıp makul bulduğum bir pc'yi yapıştırıyım gitsin mi?
Tam aksi pc alacaksanız elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Dolar merkez bankasının baskısıyla çok sıkıştı. Hareket alanı kalmadı benim beklentim her an yukarı kırabilir. Piyasa fiyatlaması normal şartlarda çok yüksek. İndükatörlere baktığımızda kırılımın yukarı doğru seyir aldığını görmekteyiz

1594455306541.png

Gidin PC alacağınız paraya dolar alın yaz sonunu bekleyin dolar zaten düşmez aynı kalırsa bozarsınız PC alırsınız artarsa yine bozarsınız PC alırsınız karınız da olur.

Ayasofya meselesi ve diğer ülkelerin buna verdiği/verebileceği tepki düşünüldüğünde, mutlaka yükseleceğini öngörebiliriz. Her ne kadar üzücü bir durum olsa da, para birimi bir tweet ile değer kaybedebilen bir ülkedeyiz. (linç yememek için kelimelerimi özenle seçtim)
Ancak düşmesini beklemiyorum.

Artık böyle konuların açılmaması gerekiyor dolar düşmez. Belki vergi indiriminden faydalanılabilir ama onun dışında bir şey beklemeyin. Pandemi sonrası çok daha kötü olacak çünkü ülkeler henüz covid bilançosunu hesaplamadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı