Dolar düşer mi?

Cevaplarınız

• Düşer

• Düşmez

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Reyiz bir de nisana doğru nasıl olur onun tahminini yapsan [emoji1]

Sent from my GT-I8190 using Technopat Sosyal mobile app
İstersen bir de ben deneyim tahmin etme şansımı(y) Nisan aylarına doğru Dolar kuru 3.20-3.30 arasında sabit kalır. Çok fazla bir beklentiniz olmasın yani sonuçta teknoloji üreten bir ülke değiliz.

İstersen bir de ben deneyim tahmin etme şansımı(y) Nisan aylarına doğru Dolar kuru 3.20-3.30 arasında sabit kalır. Çok fazla bir beklentiniz olmasın yani sonuçta teknoloji üreten bir ülke değiliz.
En azından ben düşeceğine inanıyorum. Düşmeli. Düşecek. Öyle olmalı. Lütfen. :D

Nisan ayında tahminim 3.40 olur. Kimse boşuna fazla bir düşüş beklemesin bence. Taş çatlasa 3.35 olur diye düşünüyorum.
3.50'nin üstüne çıkmadığı sürece benim için bir sıkıntı yok. Gtx 1070'i 1060'a indirmek istemiyorum haliyle.

Bu senenin başında dolar 3 üstüne çıkacak deyince millet dalga geçiyordu. Bu saatten sonra 3.30 altına bence düşmez tam tersi zamanla dahada artar.

Ölü konuyu neden hortlattınız ki? Adam 3.50 dedi cidden 3.50 yi gördü. Helal olsun. Artık 3.30 seviyesinde takılır bence. Ancak doları TL ye çevirme işinden dolayı iyice düşebilir. Bende 2 ay sonrasını düşünüyorum.

Haziran ayında yeni bir PC toplayacağım. Tahmini 6000-7000 TL civarlarında olacak. Lakin dolar kuru ile bu fiyatlar uçabilir veya tam tersi düşebilir. Haziran gibi dolar durumu sizce ne olur?

Düşse bile şuan ki değerlerle arasında çok uçurum olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı