Dolar düşer mi?

Cevaplarınız

  • Düşer

  • Düşmez


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doları düşürmek için merkez bankası rezervlerini eritiyorlar. Bankanın dolarını piyasaya sürüyorlar. İleri de rezerv sıkıntısı çekme ihtimali çok yüksek.

Ayrıca yazın yabancı turist gelmeyeceği için döviz girişi de azalacak. İhracat zaten düştü. Düşmesi için hiçbir sebep yok ama yapay bir düşüş yaratıyorlar.

Belki bir süre daha düşer ama mutlaka patlama yapacak. 6.25'ten 5.80'e düşüp oradan 7.30'a gitmişti 1 ay önce. Şu an ona benzer bir durum var.

Eğer böyle ise ciddi anlamda patlama ve batmalar söz konusu olacaktır.
 
Bu virüs olayı dünya ekonomisini kötü etkiledi, sorduğun soruya kimse kesin bir şey söyleyemez ancak kişisel fikrim bayağı bir artış gösterecektir o yüzden 9-10 olmadan önce bilgisayar alın.
 
Matrix gibi bir simülasyonun içerisinde yaşadığımızı düşünmeye başladım artık. 😂
 
Müneccim değilim, geleceği kesin olarak bilemem.
Ama geçmişteki tabloya baktığımda gelecekte de gidişat bu şekilde olursa uzun vadede ABD Dolarının daha da yükseleceğini söyleyebilirim. :)

Dolar'ın artmasının en büyük sebebi virüs olmasıdır. Dediğim gibi 3 ay gibi bir zaman dilimi içerisinde 6’nın altına düşecek.
Ne alakası var? Virüsten önce Dolar 1 TL miydi? 6 TL'nin üstündeydi zaten. Paramızın ABD Doları karşısında 6 kat, eski parayla 6.000.000 kat değersiz olmasının sebebi de zaten az çok belli. 6 Sıfır atıldı deniyor ama 6 sıfır para değer kazanarak mı atıldı? Hayır. Maaşlar da birden sönüverdi. 2.000.000 TL'lik maaş 2.000 TL oldu. Son 2 ayda TL en değersiz seviyesini gördü. Virüs varsa herkese var. ABD'ye de var Avrupa Birliğinin Euro'suna da var. Neden değer kaybı yaşayan TL oluyor? :)
 
Müneccim değilim, geleceği kesin olarak bilemem.
Ama geçmişteki tabloya baktığımda gelecekte de gidişat bu şekilde olursa uzun vadede ABD dolarının daha da yükseleceğini söyleyebilirim. :)

Ne alakası var? Virüsten önce dolar 1 TL miydi? 6 TL'nin üstündeydi zaten. Paramızın ABD doları karşısında 6 kat, eski parayla 6.000.000 kat değersiz olmasının sebebi de zaten az çok belli. 6 sıfır atıldı deniyor ama 6 sıfır para değer kazanarak mı atıldı? Hayır. Maaşlar da birden sönüverdi. 2.000.000 TL'lik maaş 2.000 TL oldu. Son 2 ayda TL en değersiz seviyesini gördü. Virüs varsa herkese var. ABD'ye de var Avrupa birliğinin Euro'suna da var. Neden değer kaybı yaşayan TL oluyor? :)

Ki sadece ABD dolarına karşı değer kaybetmedi. Papua yeni ginesine karşı da değer kaybetti Türk lirası. Adamlar kabilelerle yaşıyor. Durumun vehametini sen düşün.
 
Direkt konuya giriyorum birçok kişi şuan bilgisayar almayı, parça almayı düşünüyor. Ben de HDD almayı düşünüyorum. Sizce alınmalı mı? Yoksa beklenmeli mi?
Lütfen bu konuda bilgili olanlar, araştırma yapanlar ya da üniversite de işletme, ekonomi okuyanlar falan cevaplarsa sevinirim. Çünkü birkaç konu gördüm konu altında konuyla alakasız saçma sapan yorumlar yapılmış.
Şimdiden cevaplarınız ve yorumlarınız için teşekkürler. İyi forumlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı