Dostum durumunuz nedir baban ne iş yapıyor bilmiyorum ama belki de baban önünde bir kış sezonu olduğu için almak istemiyordur şu anda. Yani kışın işler büyük oranda yavaşlar ve düşer. Ben kendi babamdan yola çıkacak olursam sabit bir mesleği yok. Yani iş olduğu zaman gider çalışır. Ve işler en fazla ilkbahar sezonunun ortasından eylül'ün ortasına kadar devam eder. Daha sonra işler düşüşe geçer. Haliyle kazandığı parada düşer. E bu durumda kışın nasıl gecinilecek? Tabii ki de yaz döneminde kazandığı para ile. Kışın doğalgaz yakılacak ki ev ekono misine aylık azımsanmayacak bir yük bindiriyor. E bu da sadece kış sezonu kazanılan parayla yürüyecek iş değil. Yaz sezonunda biriktirilen parayla kış sezonu geçirilir. Yani uzun lafın kısası belki de baban önünde ki kışı düşünerek sana bilgisayarı almiyordur. Bahane olarak da doları gösteriyordur. Emin ol senin bizim kadar oda doların düşmeyeceğini biliyor. Ama sana bunu demeye mecburada olabilir. Ailene bu konuda çok ısrarcı olma derim. Seneye yaz RTX sistem alabilirim diyorsun. Bence 1 sene daha bekleyebilirsin.