Dolar düşüşüne devam edecek mi?

@Byfistik ülkeye kimsenin yatırım yaptığı falan yok.

Parası olan yabancı yatırımcılar faizin %20'lere dayandığı ülkemize sıcak parayı sokup kısa vadede kar edip geri çekiyorlar. Avrupa'da faiz eksideyken bizde %17-22 seviyelerinde.

Yüklü miktarda paran yoksa dolar almanı önermiyorum. Alt coin ile şansını deneyebilirsin.

Laptop fiyatlarının düşüp düşmeyeceği arz-talep ile ilgili görünüyor. Kampanya kovalayabilirsin fakat pek bir şey bekleme.

Ekran kartı piyasası önümüzde 2 aya yavaş yavaş toparlanmaya başlar diye ön görüyoruz.

Bir ara farklı bir forumda ülkeye yatırım yapıyorlar demişti bir arkadaş oradan duydum hatalıysam affola.
 
@Byfistik Ekonominin temel ilkelerine sahip olmayan/çıkmayan bir ülkeye yabancı yatırımcı yatırım yapmaz. Bu ekonominin en temel gerçeklerinden bir tanesidir. İsmi lazım değil bazı kişiler televizyonlara çıkıp "Reform yapacağız." tarzında cümleleri neden sarf ediyor sanıyorsunuz? Okuduğun yazıyı yazan arkadaşın beyni bir miktar yavaşlamış makarna yemekten. Takma fazla.
 
@Byfistik ekonominin temel ilkelerine sahip olmayan bir ülkeye yabancı yatırımcı yatırım yapmaz. Bu ekonominin en temel gerçeklerinden bir tanesidir. İsmi lazım değil bazı kişiler televizyonlara çıkıp "reform yapacağız." tarzında cümleleri neden sarf ediyor sanıyorsunuz? Okuduğun yazıyı yazan arkadaşın beyni bir miktar yavaşlamış makarna yemekten. Takma fazla.

Benim de zaten bu foruma gelme sebebim bu, geldiğim forumda adını vermek yasak mı bilmiyorum cahil doluymuş ülkeye yatırım yapıyorlar falan diyorlardı onlarla muhattab oluyordum iyi ki gelmişim buraya.
 
1) faiz arttırımı devam ederse düşmeye devam eder, bu oranlarda kalırsa faizler 2 ileri 1 geri yaparak devam eder yumuşak hareketlerle.

2) laptop fiyatları satıcılar elindeki stokları satmadan, yerine yenisini koymadan çok fazla düşmez almış olduğu kur fiyatından aşağı düşmezler.

3) kripto madencilik gün günden büyüyor son 2-3 yılda ülkemizde de büyük artışlar var. Tahminen nisan ayından itibaren stok gelmeye başlar diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı