Dolar kuru hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekonomi niye kötü olduğunu ekonomi bilgisi olmayan birisi bile teknik detaylarına girmeden söyler, maalesef bu hataları yapmaya devam ettikçe malûm kişiler ekonomi çok daha kötüye gidecek. Tahminimce bu senenin sonuna kadar 8.40 civarını görecek dolar.
 
Ben artık takmamaya çalışıyorum. Çünkü elimden bir şey gelmiyor.
 
Bunu düşünüyorum:
 
Egonomimiz cog iyi bir gere ıgı bın yırmı uc.
 
Gidişat çok kötü arkadaşlar. Trendyol koleksiyonuma bakıp iç geçiriyorum sadece. Kolaylıkla alınabilecek şeylerin fahiş fiyatta olmasına canım sıkkın. Sizin düşünceleriniz ne peki?

Vallahi şu an aklınızda almak istediğiniz şey neyse gidin hiç vakit kaybetmeden alın derim çünkü faizi yeni uygulamaya başladılar o kadar geç başladılar ki bu olaya artık ekonomide geri dönüşü olmayan bir yola soktular dolar ve Euro daha çok yükselecek kim ne derse desin faiz sadece bu olayı yavaşlatacaktır ülkede üretim olmadıkça bu olacak
İşin özü şu an ne alacaksanız alın benim ekran kartı aldığın günden 2 gün sonra 400TL daha pahalanmıştı
 
Bunlar daha iyi günlerimiz. Şu son 4-5 günde 40 kuruşluk artış piyasaya yansımadı bile. Teknolojik aletlerin çoğu düşük kurdan alındığı için yurtdışından almaya kalkarsanız daha pahalıya geliyor. Şöyle 1-2 hafta içinde temel gıdalara ve elektronik aletlere sağlam bir şekilde yansıyacak. En basitinden sıvı yağlar 1 ay içinde 3-4 kere zam yedi.
 
Düşecek gibi değilki arkadaşım. Bari kendimizi kurtaralım. Elimizde ne varsa ya altın alacağız yada dolar alacağız. Baştakilerden bir şey olacağı zaten yok.
 
Düşecek gibi değilki arkadaşım. Bari kendimizi kurtaralım. Elimizde ne varsa ya altın alacağız ya da dolar alacağız. Baştakilerden bir şey olacağı zaten yok.

Dolara değil de altına yatırım yapmamız lazım çünkü yarın öbür gün dövizi yasaklayabilirler her şey olabilir işimizi garantiye alalım altın piyasası ölmeyecek bir piyasa
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı