Dolar nasıl düşer?

Buğdayın gen merkezi olan Anadolu bölgesinde bulunmamıza rağmen kendimiz üretmek varken niye basit bir gıdayı bile ithal ediyoruz sen bunu düşündün mü?
O ithal ettiğimizi biz yemiyoruz iyi oku. İç piyasaya içerde ürettiğimiz yetiyor. Bilmem kaç milyon ton makarna üretmek için kaç ton buğday gerekiyor haberin var mı? O da olacak zamanla köstek olmayın yeter.
 
O ithal ettiğimizi biz yemiyoruz iyi oku. İç piyasaya içerde ürettiğimiz yetiyor. Bilmem kaç milyon ton makarna üretmek için kaç ton buğday gerekiyor haberin var mı? Oda olacak zamanla köstek olmayın yeter.

Elin Avrupa'lısı Amerikalı'sı elektrikli araçlar üretmekle dursun bizim ampul kafalılarda makarna üretiyoruz diye seviniyor. 😂
 
TL'nin değer kazanması sağlamaya efor sarf etmek yerine, çok hızlı bir şekilde dijitalleşen dünyaya ayak uydurarak kendi sanal para birimimizi çıkarıp hazır piyasa çok hareketlenmemişken oradan yürümek bence daha mantıklı.
 
Elin Avrupa'lısı Amerikalı'sı elektrikli araçlar üretmekle dursun bizim ampul kafalılarda makarna üretiyoruz diye seviniyor.
Arkadaş Batıyı düşük gördüğü için buna da laf atar. Hatta "Elektrikli araçlar Gâvur icadıdır" derse şaşırmam :D
Elektrikli araçta üretiyoruz bunu bilmene rağmen bunları yazmanı kötü niyetli olmana bağlıyorum.
Ne? Daha BENZİNLİ ARAÇ ÜRETEMİYORUZ! Yok vallahi siz başka dünyada yaşıyorsunuz. Bunun başka açıklaması olamaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı