Dolar ne zaman düşer?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu hükümet iktidarda olduğu sürece çokomelli ekonomiye durmak yoook, yola devam (!)

Hocam bu kanal Türkiye'de yasaklı olması lazım.

Satacak bir şey kalmadığında, üretim şart olduğunda düşmeye başlar. Tahminim 3-5 yıl içinde gerçekleşir bu. İnsanımızın kafasına dank edecek her şey, ve tüketici toplumdan üretici topluma geçeceğiz. Tıpkı Almanya Fransa Rusya Çin ve Amerika gibi...

Hocam bu kanal Türkiye'de yasaklı olması lazım.

Ben Türkiye'de değil miyim? Bende neden yasak değil? Hmmm... İnteresting! Sadece video gözüküyormuş. Zaten kanala takılmayın arkadaşlar, burada önemli olan Türkiye'nin ekonomide ne durumda olduğunu mizahi şekilde özetle gösteren bir video olmasıdır. İzahı olmayan şeyin mizahı olur.

Ben Türkiye'de değil miyim? Bende neden yasak değil? Hmmm... İnteresting! Sadece video gözüküyormuş. Zaten kanala takılmayın arkadaşlar, burada önemli olan Türkiye'nin ekonomide ne durumda olduğunu mizahi şekilde özetle gösteren bir video olmasıdır. İzahı olmayan şeyin mizahı olur.
Hocam kanalı görmek isterseniz YouTube üzerinden ülkenizi değiştirin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı