Havit Gamenote Fuxi-H7 alınır mı?

Bütçe
2000

MKA Eness

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770 RTX 3050,16GB Ram,500+500SSD,İ5 11.Nesil.
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da gördüğünüz gibi kulaklık alınır mı, yoksa H6 modeli alınır mı? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur, merak ediyorum. Bütçem 2000 TL bu arada, kablosuz önerilere de açığım. Mikrofonu iyi olursa çok iyi olur; genelde çoğunluk hikayeli, arada rekabetçi oyunlarda oynuyorum.

Başlıkta da gördüğünüz gibi kulaklık alınır mı? Yoksa H6 modeli alınır mı? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur, merak ediyorum. Bütçem 2000 TL bu arada, kablosuz önerilere de açığım. Mikrofonu iyi olursa çok iyi olur; genelde çoğunluk hikayeli, arada rekabetçi oyunlarda oynuyorum.

Alınmaz. Kötü ürün.

Alınmaz kötü denilene kadar keşke biraz da sebeplerıni ne alabilecegınden bahsedilseydı arkadaşa ben H7 kullanıyorum gayet memnunum günlük kullanım için.

Alınmaz kötü denilene kadar keşke biraz da sebeplerıni ne alabilecegınden bahsedilseydı arkadaşa ben H7 kullanıyorum gayet memnunum günlük kullanım için.

Wireless kısmında çok sorunlular. Arada düzgün çıkan olsa da Wireless modda mikrofon yok gibi bir şey sesleri almıyor. Ses kalitesi de iyi sayılmaz. Belirli bir fiyata görürsek alınabilirliği olur belki bazı şeyleri göz önüne alarak. Ancak şu anda Fuxi H7 mantıklı değil.
2039bg modeli az çok kendini kanıtlamış sayılır en azından daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı