Dolar neden düşüyor?

Zaten Ak parti ve tayfasının yapmaya çalıştığı da o değil mi? Araştırmayan, sorgulamayan, koyundan farksız nesiller yetiştirmeye çalışıyor. Üniversite mezunu bile olsa sorgulamayan, araştırmayan, olaylardan bir haber olan çok insan var. Umarım bir an önce kurtuluruz bu kan emicilerden.
Kimsenin artık sorgulayası kalmadı. Herkesin derdi ülkeden bir an önce gitmek.

bugün çok büyük konuştum dolar 10 tl den aşağı düşerse "dünya alem beni" falan diye. genelde ben böyle büyük konuşunca dediğim olmuyor, bakarsınız tl yi bir de ben düşürürüm :D

bugün çok büyük konuştum dolar 10 tl den aşağı düşerse "dünya alem beni" falan diye. genelde ben böyle büyük konuşunca dediğim olmuyor, bakarsınız tl yi bir de ben düşürürüm :D
Hocam benim de böyle bir özelliğim var daha önce neden aklıma gelmedi tüh.. Haberleşelim aynı anda söyleyelim etkisi büyük olur. Saat 23:23'te "dolar 8 liradan aşağı düşerse cümle alem beni" şeklindeki cümleyi kuralım. Var mısınız? :D

İllegal gidip yaşayabilirsiniz aslında. Tabii ömrünüzün sonuna kadar bulaşık yıkarsınız, hasta olduğunuzda da büyük ihtimal ölüp gidersiniz.
O şekilde gitmek istesem şu an üniversite sınavına çalışıyor olmazdım. İleride vasıflı çalışan olarak gidip, oturum izni almak istiyorum. Tabii Tr şartları buna müsaade ederse.

Nasıl değil? Yüzlerce ekonomist bunların hesaplamalarını yapıyor.
Siz tam olarak hangi ekonomistleri kastediyorsunuz? Yatırım bankasının ekonomisti kendi bankasının karlılığı açısından hesaplarını yapar. Ben de kendi açımdan yapıyorum. Bu ekonomi politikasının sürdürülebilirliği konusundan bahsediyorsanız o işe de zaten yatırım bankalarının ekonomistleri bakmıyor. 😐

İmkanı olan gidiyor Türkiye'de gençler gitme imkanı olsa Türkiye genç nüfusu olmaz.
Keşke gitmek için sadece para yetse... Gidenler tanıdığı olduğu için gidiyor. 1-2 ay tanıdığında kalıyor, o sırada iş buluyor, ev falan tutuyor. Zaten bu sayede oturum izni de alabiliyor. Oturum veya çalışma izni almak asıl önemli olan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı