Dolar Neden Düşüyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

whywouldnt?

Hectopat
Yer
Linkin Park
Bu zamanda dolar alınır mı, alırsam yüksek miktarda alabilirim. 20K felan ve doların düşmesi için sebep olmadığını söylenler vardı onlara katılıyordum. Ama neden 6,8 den 6,1'e düştü ve bu zamanda dolar alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir. Ama almanı önermem. Halen risk tamamen geçmiş değil. Son birkaç aylık grafiğe baktığımda sert bir düşüş yaşayacağını öngörmüştüm. (7.20 seviyesindeyken.) şuan 6.15 civarında. Tabi net bilemeyiz ama ben 6.07 aşağı kırılırsa ilk etapta 5.97, sonrasında 5,89 seviyelerine gelebileceği düşüncesindeyim. Balon fazla şişmişti. Ya patlayacaktı, ya da yavaş yavaş sönecekti. Balon patlamadı şuan evet ama havası biraz azaldı. Hala kritik bir durum var. Patlaya da bilir, yavaş yavaş söne de bilir. Ancak uzun vadede 5.5 seviyesinin görüleceğini tahmin ediyorum.

Not: Devletimizin zor gününde yanında olmanı öneriyorum. Ben olsam almazdım. İlla ki alacaksan altın al, orta uzun vadede kesinlikle kazandırır.

Son düzenleme:
Alınabilir. Ama almanı önermem. Halen risk tamamen geçmiş değil. Son birkaç aylık grafiğe baktığımda sert bir düşüş yaşayacağını öngörmüştüm. (7.20 seviyesindeyken.) şuan 6.15 civarında. Tabi net bilemeyiz ama ben 6.07 aşağı kırılırsa ilk etapta 5.97, sonrasında 5,89 seviyelerine gelebileceği düşüncesindeyim. Balon fazla şişmişti. Ya patlayacaktı, ya da yavaş yavaş sönecekti. Balon patlamadı şuan evet ama havası biraz azaldı. Hala kritik bir durum var. Patlaya da bilir, yavaş yavaş söne de bilir. Ancak uzun vadede 55 seviyesinin görüleceğini tahmin ediyorum.

Not: Devletimizin zor gününde yanında olmanı öneriyorum. Ben olsam almazdım. İlla ki alacaksan altın al, orta uzun vadede kesinlikle kazandırır.
Notun için linç yiyebilirsin, hazırlıklı ol şimdiden.

Kuveyt TL alıyormuş öyle duydum, 1 Kuveyt Dinarı 21 TL ettiğine göre gerçekten faydasının çok olduğunu düşünüyorum.

Şu an dolar almanı önermiyorum. Türkiye'nin bekası için alma. Belki düşmeyecektir ama yeniden fırlamasına engel olacaklardır yani çok fazla kâr zaten getirmez. Altın her zaman kazandırır ve Dünya'nın her yerinde geçerliliği olan bir ticaret malı. Bir zamanlar 80 lira oldu altın diye bozdurduğumu biliyorum. Daha fazla yükselmez, çok yükseldi diye düşünüyorduk.

Şu an dolar almanı önermiyorum. Türkiye'nin bekası için alma. Belki düşmeyecektir ama yeniden fırlamasına engel olacaklardır yani çok fazla kâr zaten getirmez. Altın her zaman kazandırır ve Dünya'nın her yerinde geçerliliği olan bir ticaret malı. Bir zamanlar 80 lira oldu altın diye bozdurduğumu biliyorum. Daha fazla yükselmez, çok yükseldi diye düşünüyorduk.
Benim 90 TL'den gram, 110 TL'den çeyrek altınım var. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı