Dolar rekor kırıyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IMG_20150129_131719.jpg

Dolar artışını yükseltiyor. Teknolojik ürünlere nasıl yansıyacak merak konusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçime kadar 2.60-2.65 civarı olur tahminimce ayrıca önemli olan aralık ayında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından açıklanan ithal elektronik ürünlere ek vergi uygulaması ve 2 ay içinde gelicek denmesiydi yakında vestel marka pc alırsınız sistem toplamayan arkadaşlar.

Çarşamba günü yeni sistemimi almak için evden çıkarken dolar 2,38'di. Vatan'a gittim. 2,39 olmuş. Fiyat farkı çıktı diye sinir olmuştum. Fakat bunları görünce iyi ki almışım diyorum. Zaten ben aldım ertesi gün dolar 2,40 oldu. Gerçi anakartın biosu güncellerken pert ettim, ekran kartında da coil whine var. İkisini de kullanamıyorum ama olsun. :D Şaka bir yana sistem toplayacak arkadaşlar acele etsin bence. Arkadaş haklı seçime kadar daha çok artar ve şu ithal elektronik ürünlere ek vergi uygulaması da devreye girerse 2000 TL'lik sistem 2500 TL olabilir.

Bende sistemi yılbaşında alacaktım, babam hastaneye gitti (bel fıtığı). Geldiğinde 4000TL sistem 4350 TL oldu, babamda dolar düşerse belki alırım dedi. :(

Biraz kurgu yapacak olursak, dolar 2.6-2.7 civarı olur ise Vatan Bilgisayar OEM geliri %20 düştü gibi bir haber bile çıkabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı