Dolar Yükseliyor

Doların durumu Ağustos ayına kadar ne olur ?

  • Düşer. :)

    Oy: 41 15,4%
  • Yükselir. :(

    Oy: 226 84,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    267
3, dünya ülkelerinde normal böyle şeyler! Nerede o ATATÜRKİYE? Başımızda gerçek bir Türk olmadıkça bu tarz şeyler doğal. Çok zor günler geçiriyoruz ve bu daha başlangıç.
 
1990'larda gerçek Türk vardı da ne oldu. Milliyetçilikle yürümez bu işler. Gezi Parkı sayesinde oldu Dolar'ın 2 TL üzerine çıkması. Ülkemizde böyle saçmalıklar devam ederse Dolar 5 TL olur. Adam akıllı hakkını savunamayan bir sürü varlık var bu ülkede. Ben düşmesinden yana oyladım oyumu İnşallah düşer.
 
Olay siyasete gitmesin arkadaşlar. Benim görüşüm de doların artacağı yönünde. Neden olarak ise Orta Doğu'daki karışıklık diye düşünüyorum.

1990'larda gerçek Türk vardı da ne oldu. Milliyetçilikle yürümez bu işler. Gezi Parkı sayesinde oldu Dolar'ın 2 TL üzerine çıkması. Ülkemizde böyle saçmalıklar devam ederse Dolar 5 TL olur. Adamakıllı hakkını savunamayan bir sürü varlık var bu ülkede. Ben düşmesinden yana oyladım oyumu inşallah düşer.

Adamakıllı hakkını savunmayan bir sürü varlık varsa onlar da evde koyun gibi oturup Gezi eylemine destek vermeyenlerdir :)

Bu dış politika ile de dolar nah düşer!

Yapmayacaktım siyaset, ama şu yorumunla bana öyle güzel pas verdin ki, golü atmadan edemedim. Sen hala Gezi'de mi kaldın yav? Bıraktığımız yerdesin halen daha. Bir arpa boyu yol katedememişsin.

Neyse, IŞİD bir gün kapını çalınca yalvarırsın abi yapmayın din kardeşiyiz diye :)
 
Son düzenleme:
2 liranın altına zor iner.

Son bir yılın tablosu.
WU52azK.png
Aga be.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı