Doları düşürmek için ne yapmalıyız?

Ülkeye bir şekilde dolar sokmamız lazım. Bunun yoluda yerli üretim ve ihracat. Benim TOGG dan bir miktar ümidim var. Belki güzel bir araba yaparızda yurtdışında çokça satar ve ülkeye dolar sokabiliriz.
Turbox ve Izoly gibi firmalarımız yok mu bizim meşhur dolandırıcı? Sok onları Avrupa'ya Amerika'ya bam. Dolar 1 Kr.

İnsanlarımız ne çok taktı bu dolara euroya. Bizim camilerimiz köprülerimiz Allah'ımız var diyorum kimse anlamıyor.

Doları 4,50 yapma taktiği
5 Fabrika açıp üretim yapıyoruz
2 Şirket açıyoruz
Satış yapıyoruz Amerika Avrupa asya
Ülkeler ile ticari ortaklık yapıyoruz adil koşullar vs.

Sonra para kazanınca
20 Fabrika açıyoruz
10 Şirket Kuruyoruz
Ürün Satıyoruz sonra gene ticari anlaşma yapıyoruz
Bu sefer dolar 3,22 oldu

Para geldi sonunda :).
100 Fabrika
50 Şirket
Bolca satış
Artık dolar 1 lira Amerika gibi yüksek kaliteli hayat ve sistem toplama başlasın.

TL'nin sözde "değer kaybı" yaşamasının sebebi dış güçler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Müzik ve seslendirme ilgi alanım olduğu için, doları düşürebilmeye katkı sağlayamam bu arada... Ama öyle olmasaydım, belki katkı sağlardım.
Düşürebilmen için senin Sabancı gibi büyük bir şirket/kişilik olman gerekiyor.

( Kişilikteki kastım sizin kendiniz değil, saygınlığınız/mal varlığınız [ aynı şeyde değiller ama...] )

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı