Doların düşmesini beklemek mantıklı mı?

envidyacı

Hectopat
Arkadaşlar bundan 1 yıl öncesinin yazılarına bakıyorum, insanlar dolar 3,10 gibiyken demiş dolar düşsün öyle PC toplarsın şimdi yüksek falan. Ama bildiğimiz gibi maalesef hiç düşmedi aksine arttı. Şimdi diyorum ulan keşke dolar 3'ken toplasaymışım bi sistem. Sorum şu eğer bilgisayar toplarsam bir yıl sonra dönüp bu yazıma bakınca iyiki PC toplamışım bak dolar 5TL oldu mu derim yoksa keşke toplamasaydım dolar düştü mü derim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar yükselir mi ? Düşer mi ? Bilmem ama en azından Ryzen işlemcinin çıkmasını bekleyip doğru işlemciyi almanı tavsiye ederim.

Kuru ülkemizde en fazla etkileyen şey siyasi stabilizasyondan yoksun olmamız. OHAL kalkmadıkça o kur düşmeyecek. Ekonominin temeli buna dayanır. Maalesef ekonomi senin ülkenin içerisinde olduğu durumu önemsemez. Çarklar her daim dönmelidir. OHAL kalkar, Avrupa birliği ile ilişkiler kaldığı yerden devam, terör olayları çözülür ise yatırımcı risk ortadan kalktığı için tekrar yatırım yapmaya başlar, kur ancak böyle düşer. Şimdi yazdıklarımı düşün, gerçekleşeceğini öngörebiliyorsan ve gerçekleşirse kur düşer.

Şuan dolar çok hassas bir durumda beklersin beklersin hala daha artar karar verirsin toplarsın pc ni bi bakarsın düşüşe geçer. O yüzden çok bir acelen yoksa elindekide seni idare ediyorsa beklemeni öneririm

Beklemek mantıklı ama bir yerden başlamak lazım çünkü artadabilir. Ben şahsen harcayabileceğim param oldukça teker teker parça alıyorum. Şu an 3. aydayım ve bir tek ekran kartı ve DVD reader kaldı. Eğer vaktin varsa benim gibi yapman daha mantıklı olacaktır. En sona en pahalı parçaları bırakırsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı