Doların sürekli artması

Bilgisayar almak istiyorum alamıyorum. Ülkenin ırzına geçenler zaten malûm 2 kişi ve onlara oy veren kişiler. Maşallah ülke onlara oy verenler yüzünden çöplük oldu ama onlar her şeye sahip. Malûm oy verenler hem zengin oluyorlar hem de fakirlere hayatı zindan ediyorlar. Umarım ellerindeki her şey kaybederler.
"Askıda Ekmek!" Ve "Keyif Çayı" projeleri gayet başarılıydı.
 
Kendi sınırlarımız içinde üretilen basit bir pamuğu kullanmayıp gidip Yunanistan'dan alırsak olacağı bu.
Bu sadece örneklerden biri. Bunun gibi nice israfı var bu ülkenin bilmiyorum.
Gereksiz kurumlara gereksiz büyük paralar ödemek, yandaşlara çalışmak..
Fakirin iyice fakirleştiği zenginin iyice zenginleştiği yeni bir Türkiye. Bu gidişle yakında Hindistan'dan beter olacağız.
 
10 olunca da şaaaaaakk bir sıfırı silicez 1 dolar = 1 TL 😎😎😎 (!)
Some Efe Aydal classics... :D

1603832144962.png
 
Bilgisayar almak istiyorum alamıyorum. Ülkenin ırzına geçenler zaten malûm 2 kişi ve onlara oy veren kişiler. Maşallah ülke malûm 2 kişiye oy verenler yüzünden çöplük oldu ama onlar her şeye sahip. Malûm oy verenler hem zengin oluyorlar hem de fakirlere hayatı zindan ediyorlar. Umarım ellerindeki her şey kaybederler.

Edit: O malûm kişilere sesleniyorum; kardeşim kaç senedir malûm partiye o veriyorsunuz değişen yok, başka partiye verin. Tamam ülke de doğru dürüst parti yok ama sürekli aynı kafada da yaşanmaz yani.

Aslında sorun bu bahsettiğinden daha da genel, Ali gider ahmet gelir, sen onun da eline ipleri verirsen o da mis gibi kullanır kaynakları. Sorun halkın; hayır diyememesi, haksızlığa itiraz edememesi, kendi düşünüp sorgulamak yerine sürü psikolojisi ile hareket etmesi. Özetle aziz nesin % 60 ile çok iyimserdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı